Ionako je već bila polugola, a onda su joj spale gaćice: Kraljica lepote na karnevalu u Riju je nastavila samo da pleše! (VIDEO)

Lepa Brazilka bila je oskudno umotana zelenom trakom, po grudima je imala šljokice i velika narandžasta krila na leđima

  • 2

Kraljica lepote brazilskog karnevala ostala je bez gaćica usred plesa, no to je ni na trenutak nije omelo, već je nastavila da pleše.

Čudovišta iz močvare sada imaju najpopularnije maske na karnevalu u Brazilu (FOTO)

Lepa Tarin Lopez nastavila je sa igrom, pridržavajući gaćice rukom kako najintmnije delove tela ne bi otkrila hiljadama radoznalih posetilaca.

Njenu nezgodu zabeležile su i kamere, pa je vrlo brzo završila na društvenim mrežama, prenosi index.hr.

Prelepa Brazilka bila je oskudno umotana zelenom trakom, po grudima je imala šljokice i velika narandžasta krila na leđima. Kad su joj usred nastupa pale tange, brzo se snašla i pridržala ih rukom.

- Nažalost nasred ulice su mi pale tange, ali nisam mogla stati. Morala sam nastaviti da plešem dok sam pokušavala da h pridržim i da ne ostanem bez njih. Ionako su pokrivale samo minimum - rekla je Lopez.

Kao predstavnica svoje plesne škole iz Sao Paola morala je predvoditi druge plesače. Kostim koji je nosila, dizajniran je da predstavlja zabranjeno voće jer je parada prenosila priču o Adamu i Evi.

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA