Dekica zaboravio koliko ima godina, a šokirao se kad je čuo cifru (VIDEO)

Nije senilan, jednostavno je mnogo godina iza njega

  • 15

Deke i bake su nešto što većinu ljudi podseća na detinjstvo. Baka hrani do iznemoglosti a deka je neko s kim obično o svemu može da se priča. Unuk ovog deke je pokazao svetu kako se malo zbunio.

Zaledili su se kada su videli slepog čoveka kako po cevi prelazi kanal: A onda su počeli da ga preziru! (VIDEO) (ANKETA)

Pitao ga je koliko ima godina, i deka nije mogao da se seti, pa je počeo da nabraja, jednu za drugom. Kada je stigao do konačnog broja, bio je u blagom šoku.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Vota

    13. februar 2018 | 22:03

    Kazu da kad je Bog stvorio zivi svet okupio ih da odredi ko ce koliko da zivi.ulazi covek Bog kaze 30 god.za njim konj kaze 40 pa redom majmun Bog kaze 50 godina.Kako ko izadje sedne i place Bog ih pozove ponovo.Pita coveka zasto place kaze malo ste mi dali sta je to 30 godina cas prodje.a ti pita konja meni mnogo ko ce da vuce i rinta 40 god.Dobro kaze konju daj ti pola coveku a ti pita majmuna kaze i meni mnogo ko ce da se penje po drvecu 50 god.dabro daj i ti pola coveku i izadju svi zadovojlni Majmun 25 konj 20 a covek nakupio 75.Medjutim covek zivi onoliko koliko mu Bog rekao a to je 30 god.onih dvadeset sto je dobio od konja rinta i vuce kao konj a zadnjih 25 koje je dobio od majmuna isto ih tako i zivi.

  • Kafedzija

    13. februar 2018 | 23:23

    Haha simpatican starac

  • parodija zivota

    13. februar 2018 | 21:30

    Dekice samo zdravlje ti zelim i jos toliko godina. Neka ti godine ne budu prepreka! Predivan video 😁

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA