Održan "Guvernerski bal" u Beloj kući: Melanija dominirala u crnoj haljini, mediji pišu da je "osmehom obasjala salu" (FOTO) (VIDEO)

Prva dama Amerike za tu prliku je odabrala elegantnu, dugu, čipkastu haljinu sa rukavima

  • 9

Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp i prva dama Melanija održali su sinoć "Guvernerski bal" u Beloj kući, a iako je svečanost bila organizovana u čast guvernera i njihovih supruga, lepa Slovenka je svojom odevnom kombinacjom uspela da odvuče svu pažnju.

Melanijini roditelji dobili stalnu boravišnu dozvolu u SAD: Iskoristili su upravo onaj program koji Tramp želi da ukine za migrante

Foto: Profimedia/AFP

Tramp je ovu priliku iskoristio kako bi još jednom skrenuo pažnju na sigurnost u školama i podsetio na nedavnu nesreću koja se dogodila na Floridi, a posebno se zahvalio guverneru Floride Riku Skotu.

Rekao je i da je ponosan na sve guvernere, te ih nazvao posebnim ljudima koji obavljaju neverovatan posao.

Foto: Profimedia/Zuma Press - News

Prva dama Amerike za tu prliku je odabrala elegantnu, dugu, čipkastu haljinu sa rukavima, a iako je bal godišnja manifestacija posvećena guvernerima i njihovim suprugama, Melanija je sinoć svojom odevnom kombinacijom uspela da privuče svu pažnju.

Foto: Tanjug/AP

Ona je prisutne očarala svojom pojavom, pa ne čude navodi pojedinih medija da je "osmehom obasjala salu".

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA