Znamo da je žensko srce najodanije, a da je njihovo opraštanje najmoćnije: Putin čestitao damama Dan žena i recitovao prelepe stihove (VIDEO)

"Sve ovo je za vas dame. Srećni smo što imamo ovako divnu priliku da ponovo izrazimo naše duboko poštovanje prema vama, našu očaranost vašom lepotom i nežnošću"

  • 5

Ruski predsednik Vladimir Putin je čestitao Ruskinjama Međunarodni dan žena, recitujući pesmu iz vremena SSSR-a i rekavši: "Žena je ljubazna i mirna figura u životu svakog muškarca".

Putinova čestitka za 8. mart: Izgovorio je stihove zbog kojih će svaka žena zadrhtati (VIDEO)

Dan žena je nacionalni praznik u Rusiji i jedan je od najvažnijih praznika koji su nasleđeni još iz sovjetskog perioda. Evo šta je Putin poručio ruskim damama.

"Molim vas da prihvatite moje tople pozdrave na Međunarodni dan žena. Ovaj praznik proslavljamo na samom početku proleća. Danas bi moglo da dođe do promene vremena u našoj zemlji, jer je duh proleća svuda.

On je u osmesima, cveću i iskrenim emocijama koje su svuda oko nas.

Sve ovo je za vas dame. Srećni smo što imamo ovako divnu priliku da ponovo izrazimo naše duboko poštovanje prema vama, našu očaranost vašom lepotom i nežnošću.

Danas vam muškarci daju poklone koje su spremili od srca, oni žele srećan prazik svojim majkama, suprugama, ćerkama, prijateljicama i koleginicama.

Samo žene mogu da stvore prijatnu atmosferu na poslu i kod kuće, svakodnevno se brinu o našim kućama i deci i daju im moralni primer.

Znamo da je žensko srce najodanije, a da je njihovo opraštanje najmoćnije. I znamo da je majčinska ljubav zaista beskrajna.

Podizanje deteta je radost i odgovornost, što još vrednijim čini rad majki u velikim porodicama, uključujići i one majke koje daju svoju ljubav usrećujući usvojenu decu.

Žena je ljubazna i vedra figura u životu svakog muškarca. Brojna umetnička dela su povećana upravo ženama. I prelepa tradicija recitovanja pesama za 8. mart se takođe razvija u našoj zemlji".

Potom je Putin pročitao stihove poznatog pesnika iz doba SSSR.

Za kraj je poručio: "Srećan Međunarodni dan žena! Budete voljene i srećne!"

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Deda Grande 1946

    8. mart 2018 | 13:20

    majstor je postao VELEMAJSTOR u mojim muskim ocima, svaka tebi cast Gospodine Putine, ziv i zdrav nam jos godinama bio

  • ))

    8. mart 2018 | 12:56

    Svaka čast Putinu na lepim recima veliko hvala

  • Zan Klod

    8. mart 2018 | 13:42

    Volim ovog coveka, ali ne slazem se da je zensko srce najodanije. Samo mamino, da. Zene su prevrtljivije od muskaraca. Cast retkim izuzecima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA