≫ 

Vitka, zgodna, sa širokim osmehom: Putinova devojka izašla je izbore, i na pitanje za koga je glasala dala genijalan odgovor (VIDEO)

Kabaeva (34) se juče pojavila na centralnom biračkom mestu u Moskvi, a po svoj prilici, na ruci je nosila burmu

  • 1

Aktuelni predsednik Rusije Vladimir Putin na jučerašnjim izborima osvojio je najviše glasova, a među onima koji su mu pružili podršku bila je i njegova "devojka" gimnastičarka Alina Kabaeva. Ona nije želela da kaže za koga je glasala, ali je nagovestila da će njen favorit "sigurno pobediti".

Kabaeva (34) se juče pojavila na centralnom biračkom mestu u Moskvi, a po svoj prilici, na ruci je nosila burmu.

>>>Putin sada ima još jaču kontrolu nad Rusijom, a ubeđeni su da će posle 2024. vladati iz senke: Šta tačno očekuje svet posle Putinove pobede?

Ona je zamolila kontrolore da je podsete kako se glasa, nakon što su je šaljivo iskritikovali zašto se nije pojavljivala na ranijim izborima.

Kabaeva, koja je 31 godinu mlađa od Putina, uz osmeh je ubacila glasački listić u mašinu za glasanje i potom napustila biračko mesto.

Kremlj je konstantno negirao da je dobitnica Olimpijske zlatne medalje tajna prva dama, ali spekulacije ne jenjavaju, pa tako kruže glasine da par ima i decu.

Kabaevu do sada nisu povezivali sa drugim muškarcima, uprkos činjenici da je jedna od najuspešnijih žena u Rusiji, koja takođe svoj ljkubavni život krije od očiju javnosti, a koja sada vodi najjaču medijsku kompaniju Kremlja.

Putin se 2014. godine razveo od prve supruge, nakon što su zajedno istupili u javnost i saopštili tu odluku.

Od tada se Kabaeva nekoliko puta pojavila noseći prsten za koji se može reći da je venčani, a Rusija trenutno nema zvaničnu prvu damu.

U videu pogledajte kako je glasao Putin:

Ovi bajkeri su sasvim sigurno glasali za Putina:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA