Zatvara se čuvena plaža iz istoimenog filma Leonarda Dikaprija: Uzrok - ljudi (FOTO) (VIDEO)

Maja bej, na ostrvu Phi Phi Leh na Andmanskom moru, biće zatvorena za sve posetioce četiri meseca godišnje počev od juna ove godine, da bi se oporavili koralni grebeni i morski život, preneo je AP

  • 2

Vlasti na Tajlandu su naredile danas privremeno zatvaranje plaže Maja bej, poznate po filmu Leonarda Dikaprija "Plaža", da bi zaustavili ekološko zagađenje koje uzrokuje dolazak previše turista.

Srbi su uživali na Tajlandu i to zabeležili fotografijom, a onda je policija došla po njih jer su počinili krivično delo! (FOTO)

Maja bej, na ostrvu Phi Phi Leh na Andmanskom moru, biće zatvorena za sve posetioce četiri meseca godišnje počev od juna ove godine, da bi se oporavili koralni grebeni i morski život, preneo je AP.

Odluku o zatvarnju plaže doneli su Tajlandski nacionalni parkovi i Sektor za prirodu.

Foto: Pixabay

Veliki broj tajlandskih nacionalnih parkova zatvoren je od sredine maja do sredine oktobra, ali zbog zahteva turista Maja bej je bila otvorena tokom cele godine, navela je američka novinska agencija.

VIDEO: Zbog seksa na plaži im preti zatvor na Tajlandu

Daljinac

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA