Sećate li se kako su Džordžu Bušu kod Tirane ukrali skupoceni sat? Pozdravljao se sa masom, za 3 sekunde je nestao (VIDEO)

Nepoznati Albanac uspeo je da ukrade sat sa ruke tada najčuvanijeg čoveka na svetu

  • 4

Čuveni snimak na kojem se vidi kako je tadašnjem predsedniku Amerike Džordžu Bušu ukraden sat prilikom posete Albaniji i dalje je veoma popularan na Jutjubu.

Džordž Buš je u junu 2007. godine bio u poseti Albaniji kao predsednik SAD. Tom prilikom Buš je izjavio da Kosovo treba da bude nezavisno u što skorijem mogućem roku.

Kako su Severna Koreja i SAD zamalo potpisale nuklearni sporazum pre 24 godine. A onda je jedan američki predsednik sve to PONIŠTIO (FOTO)

Međutim, ovo je palo u drugi plan kada se pojavio snimak na kojem se vidi da je Bušu neko od Albanaca ukrao sat.

Prilikom ture po Albaniji, Buš je posetio selo Fuše-Kruje kod Tirane i tada izašao iz svog uobičajenog protokola i rukovao se s razdraganom masom. U velikoj gužvi nije ni primetio da mu je nestao sat s leve ruke.

Na snimku se tačno vidi da se Buš rukuje sa masom, koja ga grili i ljubi, dok ima sat na levoj ruci, a posle nekoliko trenutaka sat je nestao.

Lopov je očigledno bio vrlo vešt, ali i hrabar, jer je uspeo da opljačka tada najčuvanijeg čoveka na svetu.

Do sada nije poznato koliko je vredeo ukradeni sat. Albanija je jedna od retkih država na svetu gde je Buš dočekan s velikim simpatijama. Pre toga je posetio Nemačku i Italiju, gde su ga dočekale demonstracije.

Portparol Bele kuće Toni Snou tada je novinarima rekao da sat nije ukraden.

- Sat njie ukraden. Stavljen je u u njegov džep, a verujem i da su mediji koji su pregledali snimak rukovanja došli do istog zaključka. Prema tome, sat nije ukraden - predsednik ga je stavio u džep i on je bezbedno vraćen kući - izjavio je Snou.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Dragan.

    4. april 2018 | 00:41

    Nama ukrali teritoriju isto tako, svi gledali i niko nije primetio .

  • Dr. za rock and roll

    4. april 2018 | 05:38

    Sto bi rekao slavni bora todorovic u seriji vruc vetar--- prava ljubav prasta....... . Mislim da ih je nakon sata jos vise zavoleo

  • VladimirR

    4. april 2018 | 13:13

    Pozdravio se sa satom?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA