≫ 

Ivana Tramp sletela u Beograd: Prvi put je u našoj zemlji, evo gde je odmah otišla sa aerodroma (VIDEO)

Ovo je prva poseta Ivane Tramp Beogradu

  • 11

Ivana Tramp (69), prva supruga američkog predsednika Donalda Trampa, sletela je oko 11:20 časova na aerodrom "Nikola Tesla" u Beogradu.

Zakačile se Melanija i Trampova bivša žena: Ivana rekla da je ona prva dama Amerike, a onda joj je lepa Slovenka odbrusila (VIDEO)

Bivša manekenka iz Češke Republike do naše prestonice došla je direktnim letom "Er Srbije" iz Njujorka, a nezvanično se saznaje da je poseta poslovne prirode.

Ona se odmah sa aerodroma zaputila ka Zagrebu, gde bi trebalo da provede dva dana nakon čega će se vratiti u Beograd. Ona bi trebalo da bude jedna od sudija na takmičenju "Mis Univerzuma" u Hrvatskoj, koji se u subotu održava u glavnom gradu Hrvatske.

"Mis Univerzuma" je izbor lepote sa tradicijom dugom 66 godina, čiji je vlasnik bio Donald Tramp, koji je nakon objave kandidature prodao WME/IMG agenciji, globalnom lideru u svetu zabave, sporta, događanja, medija i mode.

Prema informacijama koje smo uspeli da dobijemo, bivša Trampova supruga tokom posete prestonici Srbije  boraviće u novootvorenom hotelu "Hilton" na Slaviji.

Ovo je prvi put da je Ivana Tramp došla u Beograd i Zagreb, a poseta bi trebalo da traje pet dana.

Ivana i Donald Tramp proveli su u braku 15 godina i imaju troje dece Foto: Profimedia/Landmark

Ivana Trump, rođena kao Ivana Mari Zelničkova, rođena je u Čehoslovačkoj pod komunističkom vlašću. U detinjstvu se bavila skijanjem i neko vreme je studirala na Praškom univerzitetu.

Godine 1971. se udala za agenta za prodaju nekretnina Alfreda Vinklmajera, a 1973. godine emigrirala u Kanadu. Od prvog muža se razvela 1976. godine, a nakon što je upoznala Trampa u Njujorku, za njega se venčala 1977. godine.

Bračni par Tramp je brzo postao jedan od najpoznatijih u njujorškom otmenom društvu, a Donald je Ivani takođe pružio važnu ulogu u razvoju sopstvene poslovne imperije, pa je u jednoj anketi 1990. godine proglašena "hotelijerkom godine" u SAD.

Foto: Guliver/Dave Kotinsky/Getty Images

Rodila mu je troje dece - Donalda Juniora (1977), Ivanku (1981) i Erika (1983). Kada je krajem 1990. otkriveno kako Donald održava vanbračnu vezu sa glumicom Marlom Mejpls, pokrenula je spektakularnu brakorazvodnu parnicu koja je okončana sudskom nagodbom 1992. godine.

Nakon nje je Ivana Tramp sa bivšim mužem ostala u dobrim odnosima, pa je, između ostalog, 2016. godine javno podržala njegovu kandidaturu za američkog predsednika.

VIDEO: Ispovest porno glumice: Spavala sam sa Trampom

(M.I. / N.I.)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Zoran

    20. april 2018 | 12:58

    Nebitna osoba za srbiju danas je hiljadu putnika sletelo i ona je medju njima

  • Niki

    20. april 2018 | 12:58

    Ova ista Hanka Paldum.

  • NaDi

    20. april 2018 | 16:10

    E stvarno,bas ekstra sto je Ivana Tramp sletela u Bgd...jedna od zacetnica starleta,da ne kazem nesto drugo...super,super...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA