Ne zovi me mamica: Kraljica Elizabeta II zakolutala očima kad je princ Čarls u javnosti iznenadio sa izlivima nežnosti (FOTO) (VIDEO)

Princ Čarls ke najpre bio poprilično služben i obraćao joj se sa "Vaše Visočanstvo", ali onda se malo opustio, pa ju je nazvao "mamicom".

  • 7

Povodom 92. rođendana kraljice Elizabete II u nedelju je održan koncert na kome su pevali Tom Džons, Kajli Minog, Šon Mendes, Sting i Šegi, a osim najbliže porodice, zabavi su prisustvovali i ostali članovi aristokratije.

Na kraju koncerta, kraljica se sa princom Čarlsom, koji joj je tada čestitao rođendan, popela na binu.

>>>Kajli Minog, Sting, Tom Džons i Šegi pevali za kraljicu Elizabetu: Sa članovima svoje porodice uživala u koncertu svetskih zvezda (FOTO)

Kraljica Elizabeta II proslavila je 92. rođendan - Foto: Tanjug/AP

Princ Čarls je najpre bio poprilično služben i obraćao joj se sa "Vaše Visočanstvo", ali onda se malo opustio, pa ju je nazvao "mamicom".

Na te izlive nežnosti, kraljica je samo zakolutala očima. Očito ne voli da joj tepaju.

Osim najbližih članova porodice, zabavi u Rojal Albert dvorani u Kensingtonu, prisustvovali su i ostali članovi aristokratije.

Osim najbližih članova porodice, zabavi su prisustvovali i ostali članovi aristokratije - Foto: Tanjug/AP

Rođendan joj je pred publikom i gledaociima BBC-a, čestitao i princ Hari.

- Večeras slavimo kraljičin rođendan. Vaša Visosti, ako smem spomenuti, niste baš osoba za koju je lako odabrati poklon - rekao je Hari uz smeh.

Kraljici je rođendan pred svima čestitao i princ Hari - Foto: Tanjug/AP

Inače, kraljica slavi svoj rođendan dva puta godišnje - 21. aprila najčešće privatno, a drugi u junu, velikom paradom u centru Londona.

VIDEO: Venčanje se približava, a Megan Markl će MORATI da poštuje ova pravila

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Ljubiša

    24. april 2018 | 01:10

    Matora veštica ima da živi sto godina a ubijaju decu širom Sveta.

  • Dejan

    24. april 2018 | 06:26

    Ovaj nesrecnik princ roknuce se sto je jos ziva, nikad nece biti kralj, ima ova da zivi kao kornjaca sa Galopagosa 200 god.

  • Čika Jova

    24. april 2018 | 08:40

    Ako nesme sin da joj kaže "mamica", šta će biti kad joj unuk ili paraunuk kaže baba. I njima je ona kraljica. E, zato mi možemo da pomenemo mamicu koliko god puta hoćemo, i to bez problema! Najdraže mi je kad mi unuci kažu, deda!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA