≫ 

Hteo je da skoči s mosta, ali se policija mudro dosetila: 13 šlepera sprečilo je muškarca da se ubije (FOTO)

Policija je na nadvožnjaku zatvorila oba smera autoputa i zaustavljala veće kamione kako bi se naređali ispod mosta

  • 10

Čak 13 šlepera blokiralo je u utorak rano ujutru državni autoput 696 u okolini Detroita kako bi spasili život muškarcu koji je pretio da će se baciti s nadvožnjaka. Odmah nakon dojave, policija je na nadvožnjaku zatvorila oba smera autoputa i zaustavljala veće kamione kako bi se naređali ispod mosta.

Pokušaj samoubistva u Beogradu: Devojka (21) skočila s mosta i preživela

Fotografija koju je policija objavila na službenom Tviteru izazvala je veliku pažnju.

- Nije neuobičajeno da u ovakvim slučajevima tražimo pomoć vozača kamiona, ali u većini slučajeva ovakve situacije brzo rešavamo, pa je dovoljan samo jedan šleper. Ali, ovog puta policajci su tri sata nagovarali muškarca da odustane od namere - i uspeli su - kazao je za CNN poručnik policije države Mičigen Majk Šou.

Dojavu o muškarcu koji želi da skoči s nadvožnjaka u Hantington Vudsu policija je primila oko 1 sat iza ponoći, prenosu 24sata.hr.

- Kad dobijemo ovakvu informaciju, zatvorimo ulicu i preusmerimo saobraćaj. Kamioni ispod mosta osiguravaju da, ukoliko čovek padne ili zaista skoči, ne pada s visine više od četiri metra već metar i po do dva - kaže Šou.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Лицемер

    26. april 2018 | 07:57

    Западна пропаганда којом се одушевљава и наша јавност. Да је хтео, убио би се а не седео и гледао како се они паркирају. п.с. и највећи лаици знају да између трака камион не може да се паркира.

  • Vreme

    26. april 2018 | 02:04

    A tesko skociti izmedju ? :) sa max 7m

  • Тодорић

    26. april 2018 | 02:25

    Сјајно!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA