Razmaženoj tinejdžerki smanjen džeparac sa 5.000 na 1.000 dolara, ona - odlepila: Osećam se kao seljanka (VIDEO)

Njene navike su se otele kontroli pa je samo prošle godine potrošila neverovatnih 100.000 dolara

  • 10

Nikolet (15), tinejdžerka sa Beverli Hilsa, gostovala je sa svojom majkom u emisiji "Doktor Fil" gde su raspravljale o visini njenog džeparca. Ova bogata, i neki bi rekli razmažena devojčica, žalila se na majku jer joj je smanjila džeparac sa 5.000 na "samo" 1.000 dolara.

Nikolet je insistirala da majka treba da joj daje bar 2.500 dolara džeparca jer radi non-stop i nikada ne čini ništa za nju.

- Želim da moja mama shvati da ne mogu da živim samo sa 1.000 dolara mesečno. Navikla sam na određen način života - rekla je ona u emisiji.

"Bogat sam, nisam ni Gandi, ni Mendela": Saudijski prestolonaslednik potrošio stotine miliona dolara na ove 3 stvari (FOTO) (VIDEO)

Pre nego što su pojavile u emisiji, Nikolet je u videu rekla da joj je majka pružila sve u životu, uključujući i "dobre škole", vozača, dadilje i ličnog trenera i da je to jedini način života koji poznaje.

Nina je priznala da je svojoj devojčici dala kreditne kartice bez ograničenja, a da su tokom pojedinih meseci računi dosezali i do 10.000 dolara, uprkos tome što joj je limit bio 5.000.

Njena ćerka je dizajnersku odeću, a Nikolet se pohvalila pozamašnom kolekcijom torbica i krpica od kojih su neki komadi koštali i 5.000 dolara.

Nikolet je priznala da samo njena omiljena torba košta 3.000 dolara. Istakla je da je drži na stolici jer "je jako posebna i da je često gleda kao svoje dete".

Njene navike su se otele kontroli pa je samo prošle godine potrošila neverovatnih 100.000 dolara.

Pošto je Nina videla kako se njena ćerka ponaša, odlučila je da joj smanji džeparac, što se ovoj tinejdžerki nije svidelo.

- Osećam se kao seljanka. Ne mogu ovako da živim. Moja majka me tretira kao derište sa Beverli Hilsa. To je tačno, ja sam derište i to se neće promeniti - rekla je tinejdžerka.

Osim većeg džeparca Nikolet očekuje da joj majka kupi i Mercedes od 231.000 dolara za njen 16. rođendan.

- Ja sam princeza i definitivno imam veliku cenu - rekla je ona.

Međutim, majka je odbila da joj usliši želje, a pristala je da se pojavi u emisiji jer je znala da joj treba pomoć da dovede ćerku u red.

Dok je pričala da doktorom Filom, Nina je rekla da je razmazila Nikolet jer se uvek osećala krivom zbog toga što je samohrana majka koja radi šest dana u nedelji.

Nina je rekla da čak ne zna ni kako da kazni ćerku. Pokušala je da joj uzme telefon, ali ga je uvek vratila jer je Nikolet rekla da joj treba.

Nikolet međutim ističe da je majka nikada nije volela kada je bila dete i da je trebala više da se potrudi.

Kako bi joj pokazao da postoji i druga strana života, doktor Fil je poslao Nikolet u sklonište za beskućnike u Los Anđelesu, na šta je ona rekla da je to bio pravi šok i da se u početku uplašila.

Nina je nakon toga istakla da njena ćerka treba da nađe posao, ali se tinejdžerka na ovu odluku uznemirila.

Majka je rekla da ne može da vrati vreme, ali da želi da popravi stvari i da joj je žao ako ju je povredila. Istakla je razume njenu bol ali da želi da od nje napravi čoveka.

Njene fotogafije pogledajte OVDE.

VIDEO: Rojs King je balkanski kralj Roma

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Wohoo

    3. maj 2018 | 14:44

    Da si bar nesto uradila sa tim parama. Na lepotu ih nisi potrosila😂😂😂

  • Krajina

    3. maj 2018 | 14:54

    Što bi rekao moj deda:jesces ti I jabuka divljakusa kad ogladnis

  • Belfagor

    3. maj 2018 | 16:45

    Ne dao Bog nikom da ovo dovedeš u kuću.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA