Nijedan carinik nije mogao do sad da se pohvali ovakvim plenom: Na aerodromu otkriveno 50 beba reptila

Morski krokodili stari godinu dana trebalo je da budu prebačeni u jednu farmu na istoku Engleske gde se uzgajaju zbog mesa

  • 1

Na londonskom aerodromu Hitrou zaplenjeno je 50 krokodila jer nisu bili transportovani u skladu s propisima.

Reptili stari godinu dana stigli su letom iz Malezije i borili su se međusobno tokom putovanja zbog teških okolnosti u kojima su se našli, preneo je BBC.

Radnik je nestao na plantaži, a dva dana kasnije pronašli su ZVER OD 6 METARA naduvenog stomaka - od prizora im se zgadio život (FOTO)

Morski krokodili stari godinu dana trebalo je da budu prebačeni u jednu farmu na istoku Engleske gde se uzgajaju zbog mesa.

Oni su bili smešteni u kutije u kojima je predviđeno da bude po četiri krokodila, ali ih je bilo u pet kutija po 10, naslaganih jedni na druge.

Jedan od krokodila je uginuo tokom putovanja, dok su ostali zbrinuti.

- Jednostavno nije prihvatljivo da se životinje prevoze na taj način. Krokodili su počeli međusobno da se bore zbog nedostatka prostora već tokom leta - dodala je policija i navela da su krokodili pronađeni 27. aprila.

VIDEO: Razjareni vo jurcao kolovozom, preticao kola i autobuse

Daljinac

(Telegraf.rs/Tanjug/Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA