Ima samo pet meseci i frizuru kao Elvis Prisli: Majku svaki čas zaustavljaju zbog njene prekrasne kose (FOTO)

Još na ultrazvuku pokazala je da će biti drugačija od svih beba

  • 1

Većina beba rađa se sa vrlo malo kose, ali to nije bio slučaj sa malenom Leksi Rouz, koja je još na ultrazvuku pokazala da će biti jedinstvena.

Leksi Rouz stara je samo pet meseci, ali zbog svoje guste kose i frizure Elvisa Prislija privlači pažnju gde god da se pojavi, piše Metro.

Mala Zlatokosa je konkurencija najlepšoj devojčici na svetu: Ima samo 2 godine i neverovatno gustu kosu (FOTO) (VIDEO)

Čak i dok je bila u maminom stomaku na ultrazvuku se videla crna kosa. Njena majka Hana Holins rekla je kako je njena starija ćerka Sofija Houp (4) do skoro nosila titulu "bebe s najviše kose", ali ju je malena Leksi skinula  s tog trona.

- Dvadesetak puta dnevno moram da se zaustavim da bi je ljudi videli i divili joj se zbog kose - rekla je ova 29-godišnja majka iz engleskog Prentona.

Kada je Hana bila u 31. nedelji trudnoće, išla je na 4D ultrazvuk i već tada lekar je video da će sada petomesečna Leksi imati puno kose.

- Uglavnom se ne može videti kakvu će kosu imati dete kada se rodi, ali mi smo znali da će biti dugačka i gusta jer se videla i na ultrazvuku - istakla je mama dve devojčice i dodala kako ne planira da devojčici krati kosu.

VIDEO:Pogledajte drugu devojčicu koja ima samo dve godine, i kosu gušću od prosečne odrasle osobe

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA