≫ 

Ovo rajsko ostrvo sa jezerom prodaju već mesec dana, a košta upola manje nego kuća na Dedinju (VIDEO)

Ostrvo koje je stavljeno na prodaju početkom aprila, a nalazi se na oko 90 minuta vožnje od Kambere i oko tri i po sata od Sidneja

  • 1

Privatno ostrvo u blizini restorana prodaje se upola cene od prosečne vrednosti kuće u Sidneju. Ostrvo Vade je samo 90 minuta vožnje od Kanbere, a njegova cena iznosi između 600.000 i 650.000 dolara.

To znači da vredi upola cene od kuće u Sidneju koja košta oko 1,1 miliona dolara ili približno vredi kao dvosobna kuća u najskupljem gradu u Australiji.

Na 92 hektara privatnog ostrva u blizini istoriskog grada Ve Džespera nalazi se slobodno zemljište i jezero Burinjuck koje može da se razvije u pravo prijateljsko mesto za odmor.

Usred Evrope postoji ostrvo o kom se ćuti: Prepuno je smrtonosnih virusa i bakterija (FOTO)

Priroda na ovom mestu je apsolutno nestvarna Printskrin: Youtube/LJ Hooker

Agent prodaje L.J. Hoker u Moruji na južnoj obali, rekao je da ovo ostrvo kombinuje privatnost sa kosmopolitskim užitcima.

- Dobićete privatnost koju biste očekivali u udaljenim delovima sveta, sa neverovatnim restoranima i lokalnim sadržajima koji se nalaze niz put. To nije prilika koju ćete često sreti, ali bi ona mogla u potpunosti da promeni vaš život - navedeno je na listi.

Ostrvo koje je stavljeno na prodaju početkom aprila, a nalazi se na oko 90 minuta vožnje od Kambere i oko tri i po sata od Sidneja.

Cena je izuzetno pristupačna Printskrin: Youtube/LJ Hooker

Prethodni vlasnici arhitekte su ga kupili pre 13 godina i planirali su da izgrade kabine na ostrvu koje su dostupne na brodu, ali nisu imali vremena zbog porodičnih obaveza.

Ovo ostrvo nudu pristup obilju divljih životinja, ribolovu, šumarstvu i skijanju na vodi.

VIDEO: Valjanje u blatu, mali potok za nju je bio nepremostiva prepreka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • dragan

    17. maj 2018 | 01:18

    Dvosobna kuca u Sidneju kosta 1,5 miliona AUD plusJednosoban stan na boljoj lokaciji 700000+AUD , dvosoban 1000000+AUDTrosoban 1300000+AUDPozdrav iz Sidneja

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA