≫ 

Medvedu zamirisali kolači, pa provalio u auto i pojeo sve

Jedini tragovi provale su razbijen prozor automobila, mrvice preostale od tridesetak kolača na sedištu, i šećerni trag velike medveđe šape

  • 2

Miris svežih kolača privukao je medveda koji je u jednom planinskom naselju u Nju Džersiju provalio u automobil i sve ih pojeo.

Indijac poginuo pokušavajući da napravi selfi sa medvedom

Jedini tragovi provale su razbijen prozor automobila, mrvice preostale od tridesetak kolača na sedištu, i šećerni trag velike medveđe šape.

Poslastičarka Kristin Alen rekla je lokalnom listu da je medved "pojeo ama svaki klač s čokoladom, vanilom i s jagodama" koje je dan ranije pripremila za jednog velikog naručioca. Provalu je primetio njen pas i lavežom joj probudio muža u utorak u zoru, ali je već bilo kasno, smeđi medved je odlazio posle provale.

Lokalni policajac Piter Rejli rekao je da izgleda da je taj medved već provaljivao u automobile u tom kraju, takođe u potrazi za hranom. Poslastičarka Alen kaže da želi da joj vlasti zaštite imovinu, ali da nikako ne ubiju medveda.

VIDEO: Čovek spasao mladunče zaštićene vrste medveda

 

(Telegraf.rs / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Dr. za rock and roll

    12. maj 2018 | 13:03

    Medved je u nasoj kuci---- da draga..... medved otvara nas frizider- da draga...... medved iznosi nasu decu, da draga--- prestani da citas novine i ucini nesto !!!-- da draga......- medved odnosi i mene-- ODLICNO draga.......

  • Dejan

    12. maj 2018 | 08:10

    Kakva fora,zaboravila da napravi pa pojeo medved ha ha ha......

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA