Kupala bih se u tvojoj krvi: Posle samo jednog sastanka, muškarcu poslala 65.000 poruka (FOTO) (VIDEO)

Žaklin Ade (31) iz Feniksa uhapšena je u utorak i optužena za praćenje, pretnje i uznemiravanje

  • 3

Žena koja se prozvala "novim Hitlerom" uhapšena je ove nedelje za navodno uhođenje muškarca - nakon što mu je poslala više od 65.000 poruka za manje od godinu dana, a izašli su samo na jedan sastanak.

Majka je zavirila u telefon svog sina, a tamo je sve vrilo od seksa: Da li mogu da dođem da probam 2 sata, poneću nešto da nas digne (FOTO)

Žaklin Ade (31) iz Feniksa uhapšena je u utorak i optužena za praćenje, pretnje i uznemiravanje, piše New York Post.

KUPALA SE U NJEGOVOJ KADI DOK NIJE BIO TU

Pre mesec dana, neidentifikovani muškarac pozvao je policiju nakon što je na sigurnosnoj kameri uočio ženu kako se kupa u njegovoj kadi dok je bio na putovanju.

Žaklin Ade (31) uhapšena je u utorak, Foto: Police

Žena, za koju vlasti kažu da je imala nož u autu, tada je uhapšena, ali kasnije je puštena i nije se pojavila na sudu. U utorak je došla u kancelariju muškarca, kog je nazvala "srodnom dušom", pa je tamo uhapšena i ispraćena iz zgrade. Ade, koja je policiji rekla da je žrtvina supruga, biće zadržana u zatvoru do suđenja. Sudeći po optužnici, Ade je postala opsesivna, a muškarca je posećivala u njegovom domu i kancelariji i ostavljala mu nekad i 500 poruka dnevno.

UPOZNALI SE ONLAJN

Oni su se upoznali prošle godine na jednoj internet stranici za upoznavanje. Ubrzo je žrtva navodno pozvala policiju kad je Ade parkirala automobil ispred njegove kuće. Policija ju je tad ispratila s imanja.

"KUPALA BIH SE U TVOJOJ KRVI"

Nakon toga počela je s porukama, od kojih su neke bile vrlo uznemirujuće. "Kupala bih se u tvojoj krvi", samo je jedna od njih. U drugoj se naziva "novim Hitlerom", dok mu u više njih preti ubistvom ostavi li je. "Nemoj pokušati da me ostaviš. Ubiću te... Ne želim biti ubica", pisalo je u poruci.

Žaklin Ade je policiji rekla da nikad nije nameravala da mu naudi već je poruke slala zato što nije želela da je ostavi.

Pogledajte video:

VIDEO: Pijani Rus igra hokej

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Lik

    13. maj 2018 | 00:55

    Šta radi šminka

  • Ivona

    13. maj 2018 | 00:33

    Moja kuma radi u ovo firmi kaze da se prestravila kad je ova upala u firmu i trazili doticnog gospodina a on je inace vlasnik te firme.

  • ZlatkA

    13. maj 2018 | 00:26

    Ljubav nema granice....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA