≫ 

Hteo je da fotka svoj novi "mercedes" od 147.000 evra pored mora kod Zadra, ali je nagazio pogrešnu papučicu (FOTO)

Sve je bilo gotovo za manje od pola sata. Skupoceni auto izvukli su sa četiri metra dubine za tren, ali su morali da pričekaju da se voda izlije iz njega

  • 12

Novi Mercedes S63 4MATIC vredan 147 hiljada evra tri dana je ležao na dnu mora pre nego što su ga izvuli u petak. Firma za pomoć na moru EmergenSea dovukla ga je iz dubine na ostrvu Ugljan, jer je otplutao 40-ak metara dalje nakon pada u more.

Sve je bilo gotovo za manje od pola sata. Skupoceni auto izvukli su sa četiri metra dubine za tren, ali su morali da pričekaju da se voda izlije iz njega.

Kako Crnogorac pati za domovinom: Ovo mu piše na tablicama, da ceo svet zna odakle dolazi (FOTO)

Auto je vodi bio tri dana Foto: Josip Deur

Josip Deur iz šlep službe dojurio je na intervenciju na poziv brata Marina koji takođe ima šlep službu u Zadru. Pre njega, morem napunjen "mercedes" pokušali su da izvuku i drugi, ali bezuspešno.

Nemački turista je hteo da fotografiše vozilo pored mora Foto: Josip Deur

Vlasnik je, naime, nemački turista koji je član tog auto-kluba u svojoj zemlji, ali je za izvlačenje je trebala snažna kamion-dizalica, kakvu nisu imali.

Nemac je u moru navodno završio jer je hteo da slika novo vozilo pored mora. Prema pričanju meštana, u ključnom trenutku umesto kočnice je stisnuo gas.

Automobil je sada na sigurnom Foto: Josip Deur

- Na svu sreću novi tip Mercedesa ima bezbednosni sistem pa u slučaju požara ili poplave automatski spušta prozorska stakla. Ovako je jedina tragedija u tome što se ulje i gorivo izlilo u more - kaže Josip Deur.

Automobil je završio četiri metra pod vodom Foto: Josip Deur

VIDEO: Kamion pun cigli se prevrnuo na automobil

(Telegraf.rs/24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Putin R.S

    14. maj 2018 | 17:24

    To se kod nas kaze "govedo"

  • Aleksandar VA

    14. maj 2018 | 13:08

    Ovaj vise ne vredi ni 500eura osolio ga dobro sasiju, motor, enterijer itd a o kablicima i racunaru da ne pricamo , jadan onaj ko ga kupi posle sredjivanja a ovoga bas mnogo briga drugi ce dobiti osiguran je sigurno

  • Cika Velja

    14. maj 2018 | 17:28

    Nije žvaka za seljaka...!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA