≫ 

Devojčica (5) samo što nije pala pod voz, a onda je on doleteo u poslednjoj sekundi (VIDEO)

Pol je u deliću sekunde dotrčao i povukao dete u stranu, sprečivši tako tragediju. Oboje su zadobili po koju modricu, ali prva pomoć im je pužena u ambulati na samoj stanici

  • 0

Na železničkoj stanici u Mumbaiju u Indiji tragedija je izbegnuta u poslednjoj sekundi. Petogodišnja devojčica pustila je majčinu ruku dok je žena ulazila u voz, baš u trenutku kad je voz krenuo sa stanice, ali pribranost putnika koji je čekao sledeći polazak, dovela je ipak do srećnog završetka.

Sašin Pol se definitvno našao na pravom mestu u pravo vreme. Roditelji devojčice su se ukrcali u voz, ali u trenutku kad je trebalo da i sama uskoči, ona je izvukla ruku iz majčine i umalo podletela pod voz koji je u tom trenutku krenuo.

>>> Majka pravila selfije na pokretnim stepenicama, a onda joj je dete ispalo iz ruku i poginulo (VIDEO)

Devojčica je pustila majčinu ruku u trenutku kad je trebalo da uskoči u voz - Printskrin: Youtube

Pol je u deliću sekunde dotrčao i povukao dete u stranu, sprečivši tako tragediju. Oboje su zadobili po koju modricu, ali prva pomoć im je pužena u ambulati na samoj stanici.

Devojčica se s roditeljima vraćala kući u Bivandi nakon posete hramu Hadži Ali, kada su pokušali da se ukrcaju.

Njen otac, Mohamed, rekao je da njegova supruga do sada nije bila u Mumbaiju i da ne zna koliko su brzi vozovi u tom gradu.

Tragedija je izbegunta u poslednjoj sekundi - Printskrin: Youtube

- Ja sam hodao napred, a ona je za ruku držala našu kćerku. Voz je još uvek stajao u stanici kada smo krenuli da se ukrcamo, ali u momentu je krenuo i počeo da ubrzava. Zauvek ću biti zahvalan čoveku koji je spasio život mojoj kćerki - rekao je devojčicin otac.

Pogledajte video:

VIDEO Stavio dete za volan na autoputu a snimatelj umirao od smeha:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA