Tramp nije bio uz Melaniju tokom operacije, ceo dan je proveo u Beloj kući

Onda je malo tvitovao o političkim dešavanjima, da bi na kraju objavio na Tviteru da ide da poseti Melaniju koja je uspešno operisana

  • 0

Prva dama SAD Melanija Tramp je hospitalizovana u ponedeljak ujutru zbog operativnog zahvata na bubrezima. Ova informacija je bila dobro čuvana osoblja bolnice sve do zvanične objave posle podne.

Njen suprug američki predsednik Donald Tramp nije bio sa njom, već je ostao u Beloj kući zbog sastanaka koje je imao.

Oko 11 časova je imao obaveštajni sastanak u Ovalnom kabinetu , a zatim je u 12:30 časova imao ručak sa potpredsednikom Majkom Pensom u privatnoj trpezariji.

Tramp govorio o svojoj "neverovatnoj" mami na Dan majki, ali Melaniju nije spomenuo nijednom! (FOTO) (VIDEO)

Prema rasporedu Bele kuće tokom jučerašnjeg dana Tramp je razgovarao telefonom sa premijerom Kanade Džastinom Trudoom, argentinskim predsednikom Mauricijom Makrijem i Džejmsom Šoom Juniorom, herojem koji je prošlog meseca razoružao napadača u Tenesiju.

Onda je malo tvitovao o političkim dešavanjima, da bi na kraju objavio na Tviteru da ide da poseti Melaniju koja je uspešno operisana.

Početno odsustvo predsetnika nije prošlo nezapaženo, jer su korisnici Tvitera smatrali da je trebao da bude uz svoju suprugu, prenosi people.com.

Trampov helikopter je sleteo u Klinički centar Volter Rid u Merilendu nešto posle 17 časova, a sa suprugom je u bolnici proveo nešto više od sat vremena.

Predsednik je krenuo za Vašington oko 18:30 časova. Portparolka Melanije Tramp, Stefani Grišam je pre Trampove posete rekla da je predsednik pozvao svoju ženu telefonom da su dugo razgovarali, a da je potom pričao i sa njenim doktorom.

Danas je Tramp objavio još jedan tvit posvećen Melaniji. Istakao je da se prva dama dobro oseća i da napustiti bolnicu za dva ili tri dana. Svima se zahvalio na ljubavi i podršci.

VIDEO: KNJIGA O TRAMPU: Delo Majkla Vulfa koje je izazvalo kontraverze u svetu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA