≫ 

Ni njegov vlasnik ne zna da li je Denis pas ili foka: Zvukovi koje proizvodi zbunjuju svakoga, a baš zato su se i njih dvojica zavoleli (VIDEO)

Pas je oduševio sve oko sebe, a privremeni udomitelj je prvi put shvatio što znači istinski voleti i imati najboljeg prijatelja

  • 2

Denis je pas koji više od svega voli da priča i sve bi to bilo u redu da ne zvuči kao foka. Zapravo, to je ono što ga je spasilo iz skloništa i omogućilo mu porodicu.

Seoski pas Kasandra je živela samo 5 godina, ali dovoljno da joj Moma podigne nadgrobni spomenik: Valjevac redovno obilazi grob i tuguje (VIDEO)

Njegov vlasnik je slučajno naišao na njega kada je došao u sklonište po nekog drugog psa koji je već bio rezervisan za novi dom. Pronašao je Denisa i odmah se zaljubio u njega. Ali i tu je bilo problema jer je i on već imao potencijalne udomitelje.

Mladić se odlučio da mu bar pruži dve nedelje sreće kod sebe kući, da ne mora biti u skloništu dok njegovi novi vlasnici dođu po njega. Ono što se desilo u tih nekoliko dana je neverovatno prijateljstvo i velika ljubav.

Denis je oduševio sve oko sebe, a privremeni udomitelj je prvi put shvatio što znači istinski voleti i imati najboljeg prijatelja. Znao je i da će doći trenutak kada će mora da se rastanu.

Međutim, kada su se pravi Denisovi udomitelji spremali da dođu po njega videli su snimke i slike Denisa i njegovog prijatelja. Istog trenutka su znali da ne smeju da raskinu ovako divno prijateljstvo i odlučili su da pas s posebnim glasom ipak treba da ostane tu gde je.

Njih dvojica uistinu su najbolji prijatelji i kada ih vidite zajedno, možete osetiti njihovu sreću i ljubav.

(Telegraf.rs

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA