≫ 

Bivša devojka princa Harija blistala na venčanju, a onda joj se izraz lica naglo promenio: Svi komentarišu ovaj njen pogled (FOTO) (VIDEO)

Čelsi (32) je na venčanje svog bivšeg dečka u Vindzoru došla nasmejana u elegantnoj teget odevnoj kobinaciji sa odgovarajućim šeširom

  • 2

Svi još uvek pričaju o kraljevskom venčanju princa Harija i Megan Markl koje se dogodilo proteklog vikenda. Svaki detalj je privukao veliku pažnju, a lista zvanica je bila itekako impresivna. Međutim, ono što svi komentarišu jeste činjenica da su tri bivše devojke princa Harija prisustvovale ceremoniji u crkvi. Najveću pažnju je privukla Čelsi Dejvi, koja se sa Harijem zabavljala od 2004. do 2011. godine. 

Nasmejani princ Hari i Megan Markl Foto: Tanjug/AP

O njenim izrazima lica tokom venčanja bruje društvene mreže, a mnogi nisu mogli sa se suzdrže pa su počele da prave šale na njen račun.

Za venčanje princa Harija i glumice prekršena su brojna pravila, a mnogi njihov slučaj porede sa potresom koji je umalo slomio monarhiju (FOTO) (VIDEO)

Čelsi Dejvi dolazi na venčanje princa Harija Foto: Tanjug/AP

Čelsi (32) je na venčanje svog bivšeg dečka u Vindzoru došla nasmejana u elegantnoj teget odevnoj kobinaciji sa odgovarajućim šeširom.

Svi su komentarisali da se sigurno njihova veza okončala dobro čim je Čelsi došla na svadbu.

Blistala je u elegantnoj teget odevnoj kombinaciji Foto: Tanjug/AP

Ali ono što je posebno privuklo pažnju jeste njen izraz lica kada je ušla u kapelu Svetog Džordža i kada je zauzela svoje mesto.

Mnogima se učinilo da joj je izraz lica bio mračan i delovalo je kao da joj nije svejedno što se Hari ženi drugom ženom.

Korisnici Tvitera su masovno delili ovu njenu fotografiju uz brojne komentare na vrhu: "To sam trebala da budem ja", "Ne bih da paničim, ali mislim da će Čelsi da uloži prigovor", "Kada se tvoj bivši ženi, a ti si na venčanju"...

Bilo je i onih koji su istakli da je Česli jednostano uživala u ceremoniji, dok su drugi istakli da je odmeravala Dejvida Bekama. Neki pogrešno protumačili boju njene odeće, pa im se učinilo da je došlo u crnoj odevnoj kombinaciji.

Ova lepotica je poreklom iz Zimbabvea, a njen otac je najveći privatni veleposednik u ovoj zemlji. Studirala je pravo i ekonomiju i radila je za advokatske firme, ali je 2014. godine odlučila da napusti taj poziv. Godine 2016. je plasirala svoju kolekciju nakita.

Čelsi i Hari su se zabavljali sedam godina Foto: Guliver/Shaun Botterill/Getty Images

Čelsi je Harija upoznala 2004. godine u internatu, pa su se zabavljali sedam godina sa prekidima. Ona je kraj njihove romanse objavila na svom Fejsbuk profilu.

Čelsi je bila nasmejana Foto: Tanjug/AP

Pored Čelsi na venčanju su bile još dve Harijeve bivše ljubavi. Jedna od njih je britanska glumica i plesačica Kresida Bonas, koja je sa njim bila u vezi dve godine. Kresida se na venčanju pojavila u šarenoj prugastoj haljini.

Kresida Bonas, još jedna bivša devojka princa Harija Foto: Tanjug/AP

Pozivnicu je dobila još jedna dvogodišnja Harijeva ljubav - poznata kantautorka Eli Gulding.

Pogledajte video:

VIDEO: Kraljevsko venčanje princa Harija i Megan Markl

(Telegraf.rs/A.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Pajko

    22. maj 2018 | 11:38

    Bas mizao devojke. Kako li cu da prezivim njen izraz lica. Pa harija ima koliko hoces. Jedan se otegao a drugi se protegao.

  • Lana

    24. maj 2018 | 12:59

    Nemam ništa protiv Harija svi smo mi ljudi i oni će isto umreti ko i mi makar su i iz kraljevske porodice,inače moj Hari je mnogo lepši

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA