≫ 

Prelepe sestre su jedine trojke u ovom delu Bosne: Zablistale su na maturi kao tri bisera, a upisaće možda i isti fakultet (FOTO)

Za njihove roditelje Ćazima i Melisu, koji imaju još jednog sina i ćerku, ovo je bio poseban događaj i kako kažu, trostruka radost

  • 7

Adna, Azra i Admira Kapić jedine su trojke u obrazovnim ustanovama na području grada Cazina i Unsko-sanskog kantona koje su okončale srednjoškolsko obrazovanje u cazinskoj Gimnaziji.

Sestre su nedavno, zajedno sa svojim vršnjacima, bile učesnice tradicionalne maturantske parade, pa su svojom lepotom i šarmom dale poseban pečat ovom događaju.

Mladić iz Hrvatske oduševio sve kada je na proslavu mature dojahao na konju

Za njihove roditelje Ćazima i Melisu, koji imaju još jednog sina i ćerku, ovo je bio poseban događaj i, kako kažu, trostruka radost.

- Verujte, to su naša tri bisera i ćerke koje bi poželeo svaki roditelj. Vredne su i savesne, sve tri su odlični učenici i još bolji ljudi, što je najvažnije - kažu srećni roditelji.

Inače, ove 19-godišnjakinje su po mnogo čemu zanimljive, pa su omiljene među drugarima, a građani Cazina o njima imaju samo najlepše reči.

Sestre kažu kako se, i pored izvesnih različitosti u temperamentu i karakterima, odlično slažu i dopunjuju, a još nisu čvrsto odlučile gde i kako će nastaviti obrazovanje, premda im je medicina najveća životna želja.

- Naši putevi se mogu promeniti u životu, ali naša sestrinska povezanost će zauvek ostati jaka - kažu ove lepe mlade Cazinjanke.

VIDEO: Ona je seksi i bez luka i strele

(Telegraf.rs/Nezavisne.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Mara

    22. maj 2018 | 12:47

    Prelijepe su😍😍😍😍bog da ih cuva sreca prati😘😘😘

  • Cika Velja

    22. maj 2018 | 14:01

    Ih lepote braco slatka...blago ocu i materi!!! Svi zdravi zivi bili!!!

  • Wien

    22. maj 2018 | 12:36

    Bravo...zivjele dugo i srecno...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA