Nešto joj je svake noći pravilo nered ispred kuće, kada je pogledala snimak, videla je krvoločnu zver! (VIDEO)

Da li je neko odbacio egzotičnog ljubimca ili je ovo konačni dokaz o postojanju legendarne mačke koja već vekovima prestravljuje Britance?

  • 2

Stanovnica Birmingema primetila je da joj neko svake noći rastura smeće ispred kuće pa je rešila da snimi "zlikovca", ono što ju je prestravilo je snimak velike mačke kako se šunja oko ulaznih vrata. Žena je obavestila policiju koja se zvanično nalazi u potrazi za lavom.

Ipak ono što je interesantno je legenda koja živi i danas među svim narodima Britanije. Već vekovima oni veruju u postojanje velike crne mačke koja se šunja po divljini, selima ali se viđa i u predgrađima. Prvi zapisi o ovim mačkama datiraju još iz ranog srednjeg veka i tiču se velških legendi o opasnim mačkama.

Vremenom su se pojavila brojna svedočenja, a kasnije fotografije i video zapisi međutim jedina uhvaćena životinja je mlada puma koju su vlasnici izbacili u Škotskoj.

Ono što je nama sumnjivo jeste da životinja sa poslednjeg snimka ima držanje velikog psa, možda doge, ipak ostaje činjenica da policija Birmingema traga za lavom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • vlasnik psa

    22. maj 2018 | 12:16

    Kakav,bre lav.Ovi Englezi su ludi,tipičan veliki džukac!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA