Beba se zamalo udavila u bazenu: Borila se 46 sekundi za život, niko nije primetio da je na korak do smrti (VIDEO)

Kineski mediji su preneli da je beba bila pod vodom čak 46 sekundi, kada su nadležni primetili šta se dešava i izvadili je iz bazena

  • 1

Sedmomesečni dečak nalazi se na intenzivnoj nezi nakon što se zamalo udavio u bazenu u kojem je proveo 46 sekundi pod vodom, dok osoblje nije primetilo i spasilo ga u poslednjem trenutku.

Ovaj užasni incident dogodio se u severoistočnoj kineskoj provinciji 17. maja, a snimak je šerovan na društvenim mrežama, piše Dejli mejl.

Na njemu se vide dve bebe koje plivaju u malom bazenu uz pomoć šlaufa.

Avion propao za samo pet minuta sa više od 9.000 na 500 metara: Haos u avionu koji je leteo iz Antalije (VIDEO)

U jednom trenutku dečakov šlauf se okreće naopako, a beba završava sa glavom u vodi i nogama iznad bazena.

Sedmomesečni dečak zatim uspeva da se izvuče iz šlaufa, ali mu se onda celo telo našlo pod vodom. Na snimku se vidi kako se dečak sve vreme bori, dok je osoblje bazena nesvesno kakva drama se odvija oko njih.

Kineski mediji su preneli da je beba bila pod vodom čak 46 sekundi, kada su nadležni primetili šta se dešava i izvadili je iz bazena.

Dečakova majka Zang tvrdila je da je otišla po mleko za bebu u susednu radnju, kada se incident dogodio. Ona je dodala kako je svakog dana dovodila sina na plivanje, koji je navikao da posle časa popije mleko.

- Zamolila sam radnike da ga drže na oku dok ja izađem po mleko - ispričala je Zang.

Dok je kupovala, do nje je dotrčao jedan radnik i rekao joj da se njen sin zamalo udavio.

- Kada sam ga videla, usne su mu bile ljubičaste, a na licu je imao vidljive povrede - ispričala je uznemirena žena i dodala kako se njen sin verovatno izgrebao po licu dok je mlatarao rukama u nadi da izađe iz vode.

Bebu su brzo okrenuli kako bi izbacila vodu, a posle nekoliko minuta ona je zaplakala. Uplašena žena nije mogla da sačeka Hitnu pomoć, već je sina sama odvezla u bolnicu.

Dečak se nalazi u bolnici, a njegova majka je zabrinuta zbog posledica koje bi davljenje moglo da ima po njega. Slučaj je preuzela policija.

VIDEO: Ova mačka je kapetan, a pas joj predstavlja brod pas

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Posmatrač

    24. maj 2018 | 12:21

    Osoblje bazena je (skoro sigurno) blenulo u smartfon.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA