Marina je slagala supruga da je njihova beba preminula dok je on bio na drugom kraju sveta. Nekoliko dana kasnije, saznao je gorku istinu (FOTO)

Posle nekoliko dana saznao je da ga je supruga prevarila

  • 3

Narednik američke vojske Stiven Garsija (24) bio je u Južnoj Koreji kad mu je njegova supruga Marina (31) rekla da je trudna. U januaru mu je javila da je rodila devojčicu koja je umrla na rođenju. Međutim, Garsija je u narednim danima saznao da ga je supruga slagala.

Garsija je otkrio da je njegova supruga zapravo rodila zdravog dečaka, kojeg je nazvala Leo. Njegova supruga dala je sina paru iz Teksasa, a njemu rekla da je dete preminulo.

Klupko je počelo da se odmotava kada je policija zaustavila automobil zbog brze vožnje u Arizoni. U njemu su bili Aleks i Lesli Hernandes sa novorođenčetom. Pošto su putnici bili nervozni, policajac je posumnjao da ga lažu, a nakon kraćeg ispitivanja, priznali su da nisu biološki roditelji bebe.

Ovo je bio dom za izbeglice poslednjih 60 godina, a sada je sravnjen sa zemljom: Tragična sudbina ljudi kojima ne daju da žive u miru (FOTO)

Daljim ispitivanjem otkriveno je da je Aleks Hernandez, u dogovoru sa Marinom zaista bio upisao u krštenicu kao otac dečaka iako to nije, kako bi mogao da izvede bebu iz bolnice. Marina je bebu poklonila paru.

Majka je bebu poklonila paru sa Fejsbuka Foto: Pixabay

Policija je otkrila da se Marina preko Fejsbuka dogovorila sa parom da im pokloni bebu i da ne zna ko je njen biološki otac, ali da to definitivno nije njen suprug Stiven. DNK test je kasnije potvrdio da Stiven nije biološki otac dečaka.

Stiven Garsija se od tada bori kako bi usvojio sina svoje supruge, a pored toga je podneo zahtev za razvod. Beba je trenutno u hraniteljskoj porodici, a Garsija, koji je takođe usvojen, otputovao je nazad u SAD da ga vidi.

- Moj otac staratelj je potpuno promenio moj život. Bez njega ne bih bio tu gde sam danas. Ovo je prilika da ja uradim isto za nekog drugog i verujem da je to važno - istakao je Stiven.

Marina Garsija se izjasnila krivom za pokušaj krivotvorenja matične knjige rođenja, jer je navela Aleksa Hernandesa kao oca bebe. Pored toga priznala je da ne zna ko je biološki otac njenog sina.

Policija je rekla da Marina nije dobila nikakav novac za bebu.

Hernandesovima prete četiri godine uslovne kazne zbog prevare, dok Garsija preko stranice "GoFundMe" prikuplja novac za pravne troškove. Do sada mu je sud odobrio samo osam poseta bebi.

VIDEO: Majka zloupotrebila decu za skupljanje pomoći

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Realno

    24. maj 2018 | 10:37

    Pa kako će da zna ko je pravi otac?! Sedite vi na ježa, pa pogodite koja vas je bodlja ubola!

  • ljubica

    24. maj 2018 | 06:25

    sta je sa decom ovoj zeni kada je ostavila decu pa rodila jos dece koju kaznu odrediti.

  • Tasa

    24. maj 2018 | 01:04

    Ne znas sta je bol kad izgubis bebu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA