Svi su se divili lepoti bratanice princeze Dajane dok su devojke uzdisale za mladim Luijem: Najbliži rođaci zvezde na kraljevskom venčanju (FOTO) (VIDEO)

Lui je privukao veliku pažnju na kraljevskom venčanju u zamku Vindzor

  • 5

Na kraljevskom venčanju princa Harija i Megan Markl smo imali priliku da vidimo brojne poznate ličnisti, ali i da Harijeve rođake sa majčine strane. Oni su itekako privukli veliku pažnju, a posebno su se istakli Lui i Kiti Spenser.

Mnogi su komentarisali da su izuetno lepi i zgodni, dok drugi nisu ni znali da Vilijam i Hari imaju baš takve rođake koji mogu da stanu rame uz rame sa najpoznatijim zvezdama.

Kakva lepotica: Na kraljevskom venčanju svi su gledali u bratanicu princeze Dajane, poznatu svetsku manekenku (FOTO)

Princ Hari i Megan Markl Foto: Tanjug/AP

Vikont Lui Frederik Džon Spenser (24) je mladi britanski aristokrata i član je čuvene porodice Spenser. Njegov otac je erl Čarls Spenser, mlađi brat pokojne princeze Dajane. Sa očeve strane ima veliki broj braće i sestara, pošto se njegov otac ženio tri puta.

Pokojna princeza Dajana Foto: Profimedia/Solo

Porodica Spenser spada među najstarije aristokratske porodice u Britaniji. Tokom dugog niza godina oni su dobijali titule vitezova, barona itd... Osim Dajane, još jedan poznati član ove porodice je bio i čuveni britanski premijer Vinston Čerčil.

Lui je privukao veliku pažnju na kraljevskom venčanju u zamku Vindzor. Korisnici društvenih mreža su o njemu počeli da pišu i na Tviteru, ističući da će ovaj mladi aristokrata "zauzeti Harijevo mesto", sada kada se mladi princ oženio.

Mladi Lui Spenser sa majkom i sestrama Foto: Tanjug/AP

On je venčanje došao sa svojim sestrama lejdi Kiti i lejdi Elizom, kao i sa majkom Viktorijom. Devojke su na društvenim mrežama već počele da izražavaju divljenje prema ovom mladiću, pa su mogli da se pročitaju razni kometari.

"Mislim da sam zaljubljena", "Dozvoli mi da budem tvoja lejdi", "Pošto više ne mogu da imam Harija, sada mogu da gledam njegovog rođaka Luija", "Zdravo Lui Spenser, da li si možda samac? Pozovi me, možda"...

Lui će naslediti tutula Erla Spensera nakon smrti oca, a mediji pišu da ovaj mladić najverovatnije nema devojku. On je najmlađe dete iz braka svojih roditelja, koji su se razveli 1997. godine.

Mladi aristokrata je studirao na univerzitetu u Edinburgu, ali je sa sestrama odrastao u Kejptaunu.

Devojke su prosto polude za ovom momkom Foto: Tanjug/AP

Hari je ostao blizak sa porodicom svoje majke i želeo je da oni budu prisutni na njegovom venčanju. Redovno ih posećuje u kada boravi u Kejptaunu, a Vilijam i Kejt su prisustvovali Luijevom 21. rođendanu dok je ona čekala drugo dete, princezu Šarlot.

Veruje se da su Harijevi rođaci bili među 200 srećnih gostiju koji su bili pozvani i na intimnu svadbenu proslavu koja se održavala uveče.

Svi su se divili lepoti lejdi Kiti Spenser Foto: Tanjug/AP

Dajanine starije sestre lejdi Sara i lejdi Džejn su takođe prisustvovale proslavi, zajedno sa svojom decom. Lejdi Džejn (61) je održala govor u kapeli Svetog Džordža u znak sećanja na princezu Dajanu.

Pored ovog mladog aristokrate, dosta pažnje je privukla i njegova starija sestra lejdi Kiti Spenser (27).

Lepa Kiti Spenser se bavi modelingom Foto: Tanjug/AP

Ona ima uspešnu karijeru modela i najčešće radi kampanje za italijnsku modnu kuću Dolče i Gabana. Na nedavno održanoj Nedelji mode u Milanu prošetala je modnom pistom duge lepršave toalete s tijarom na glavi.

Redovno posećuje najbolje svetske žurke, pa je sa razlogom izazvala pravu pometnju. Mnogi su komentarisali njenu lepotu, ali i modnu kombinaciju u kojoj je plenila.

Dosta ljudi je istaklo da Kiti po izgledu neodoljivo podseća na svoju pokojnu tetku, princezu Dajanu.

Pogledajte video:

VIDEO: Kraljevsko venčanje princa Harija i Megan Markl

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Marko

    24. maj 2018 | 07:06

    Lepsa je Kiti od Dajane.. Kiti je bre prelepotica, kao lutka!

  • %+%

    24. maj 2018 | 00:02

    Pa, nije bila neka lepotica, ali je imala druge kvalitete koji joj se nikako ne mogu osporiti.

  • Čačak

    24. maj 2018 | 05:17

    Bila je prava lepotica i velika humanitarka.Osmeh kojim je plenila..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA