≫ 

Zaglavljeni prstenovi na penisu, vađenje stvari iz analnog otvora: Za ove stvari ubuduće ćete da zovete VATROGASCE

Na seminaru u Drezdenu pod nazivom "Mehaničke nezgode" savladavale su se tehnike sigurnog uklanjanja seks igračke i drugih pomagala sa ili iz raznih delova tela

  • 1

Vatrogasci u Nemačkoj prolaze specijalnu obuku na kojoj uče kako da pomognu kod nezgoda sa seks igračkama. Na ovom pomalo bizarnom kursu vatrogasci će učiti kako da otklone zaglavljene prstenove na penisu ili da izvuku predmete iz analnog otvora.

Kurs je organizovan zbog sve više poziva upomoć muškaraca čije su seksualne igrice otišle u neželjenom smeru. Tako su na primer u jednoj od hitnih intervencija radnici vatrogasne službe pomogli čoveku čiji je penis zapeo u grliću boce, dok su u drugom incidentu pomogli čoveku kojem je igla za heklanje zaglavila u mokraćnom otvoru.

Pohotna profesorka Marina uzburkala Balkan: Masturbira od četvrte godine, voli "sajber" seks i biseksualka je (FOTO)

PRSTENOVI SU SAMO VRH LEDENOG BREGA

Na seminaru u Drezdenu pod nazivom "Mehaničke nezgode" savladavale su se tehnike sigurnog uklanjanja seks igračke i drugih pomagala sa ili iz raznih delova tela.

Tako je nekih 600 profesionalnih vatrogasaca, između ostalog, prisustvovalo demonstraciji na kojoj su učili kako brusilicom skinuti erekcijski prsten sa penisa, prenosi 24sata.hr.

Prilikom pokazne vežbe, muškost je od iskri zaštićena pokrivačem koji služi kao štit i pastom za sprečavanje opekotina koja može da izdrži zagravanje i do 4.000 Celzijusovih stepeni.

Zatim se između penisa i prstena stavlja spatula i prsten se sigurno i bezbolno brusilicom skida sa penisa, a cela procedura traje petnaestak minuta, tvrde stručnjaci.

Instruktor na seminaru Eric Forberg kaže da su nezgode sa erekcijskim prstenom - koji muškarcima potpomažu zadržavanje erekcije - samo vrh ledenog brega, piše Daily Mail.

Spasilačke ekipe povremeno moraju da intervenišu kod prilično čudnih i bolnih seks povreda, na primer kod muškarca se u analnom otvoru zaglavila jabuka.

VIDEO: Zbog seksa na plaži im preti zatvor na Tajlandu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Lucifer 1.

    24. maj 2018 | 15:10

    Eee pa kad ljudi znaju takvu vatru da pale i u krevetu, neka sami gase,priroda je dala ljudima sasvim bezbedne organe za rad u krevetu,ali ljude hoće još...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA