≫ 

Zovu je "pantera" zbog bezobzirnosti: Kraljica Elizabeta ustupa svoju asistentkinju Megan Markl (FOTO)

Pre dolaska u Bakingemsku palatu 2001. godine radila je u civilnom sektoru i u odnosima s javnošću

  • 0

Kraljica Elizabeta Druga "pozajmila" je vojvotkinji od Saseksa Megan Markl jednu od svojih najpouzdanijih asistentkinja Samantu Koen (49), koja bi trebalo da je narednih šest meseci priprema za kraljevski život.

Zbog toga će se Samanta, poreklom iz Australije, a koju nazivaju i "pantera Samanta" zbog njene bezobzirnosti, preseliti iz Bekingemske u Kensingtonsku palatu, piše britanski Dejli mejl.

Zbog čega je princ Hari oženio baš Megan Markl? Kruže teorije zavere, priča se da je sve tajni plan kraljevske porodice (FOTO) (VIDEO)

Koenova je već 17 godina u timu kraljice i pruža joj savete svakodnevno, zbog čega kraljica smatra da je ona idealan izbor osobe koja će "voditi" Megan i njenog supruga, princa Harija u njihovoj prvoj godini braka.

Koenova je već imala značajnu ulogu u pripremi Markelove za baštensku zabavu u čast princa Čarlsa, koja je održana u utorak, a na kojoj se prvi put pojavila kao kraljevsko visočanstvo.

Bivša glumuca Megan Markl, a sada vojvotkinja od Saseksa, planira da ostatak godine provede na turneji po zemlji, da se upozna sa humanitarnim udruženjima i drugim organizacijama korisnima u zajednici.

Samanta je studirala u Brisbejnu pre nego što se doselila u Britaniju, udala se za stomatologa i imaju troje dece.

Pre dolaska u Bakingemsku palatu 2001. godine radila je u civilnom sektoru i u odnosima s javnošću.

VIDEO: Kraljevsko venčanje princa Harija i Megan Markl

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA