≫ 

Princ Hari se neposredno pre venčanja čuo sa bivšom devojkom, a onda su pale suze (FOTO)

Čelsi je inače ostala u dobrim odnosima i s Harijevim bratom princom Vilijamom (35) i Kejt Midlton (36), pa je i nakon raskida sa njim 2011. godine bila i na njihovom venčanju

  • 3

Princ Hari (33) je dva dana pre venčanja sa bivšom glumicom Megan Markl (36) prošle subote, vodio duži i prilično emotivan telefonski razgovor sa bivšom devojkom Čelsi Dejvi (32) sa kojom je, sa kraćim prekidima, u vezi bio sedam godina, prenosi Vanity Fair. Par je bio zajedno od 2004. do 2011., a prekinuli su jer se ona, kako je više puta rekla, nije mogla da se nosi sa medijima koji su ih pratili u stopu.

Vojvoda od Saseksa je dizajnerku nakita Čelsi pozvao na ceremoniju venčanja, ali joj je navodno napomenuo da ne želi da dođe na zabavu od 200 ljudi koju je za njega i Megan odmah nakon venčanja u Frogmore Houseu organizovao njegov otac, princ Čarls (69).

Harijeva bivša devojka Čelsi Dejvi Foto: Tanjug/AP

Bivša devojka princa Harija blistala na venčanju, a onda joj se izraz lica naglo promenio: Svi komentarišu ovaj njen pogled (FOTO) (VIDEO)

Britanski Vanity Fair piše da je Hari rekao Čelsi u telefonskom razgovoru da je vreme da krene dalje i da se nada da će ostati prijatelji s obzirom na vreme koje su zajedno proveli, a bilo je i suza.

Par je bio u vezi sedam godina Foto: Profimedia/Goff Photos

Iako se na licu Harijeve bivše devojke tokom ceremonije mogla videti neprijatnost, pa je dizajnerka na venčanju izgledala kao da je na ivici plača, navodno je tokom crkvenog prijema dala kompliment Megan, čestitala joj i rekla da lepo izgleda.

Time je pokazala da među njima nema "zle krvi", iako su njeni prijatelji ispričali da je na dan venčanja od jutra plakala pa je mislila da se izvini i da ne ode na ceremoniju, prenosi 24sata.hr.

čelsi je na venačnju blistala u teget kombinaciji Foto: Tanjug/AP

Čelsi je inače ostala u dobrim odnosima i s Harijevim bratom princom Vilijamom (35) i Kejt Midlton (36), pa je i nakon raskida sa njim 2011. godine bila i na njihovom venčanju.

Nakon tog venčanja nagađalo se i da je vojvoda od Saseksa zainteresovan za sestru vojvotkinje Kejt, Pipu Midlton (34), ali to očigledno nije bilo tačno.

Par je svojevremeno snmljen kako razmenjuje nežnosti Foto: Guliver/Shaun Botterill/Getty Images

VIDEO: Kraljevsko venčanje princa Harija i Megan Markl

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Tanče

    25. maj 2018 | 16:21

    Aman bre, dosadili ste već Bogu i narodu.

  • Gogo

    25. maj 2018 | 14:24

    I vi ste to videli...

  • Milena

    25. maj 2018 | 14:44

    Djecu prati sudbina njihovih roditelja. Molimo se milom Bogu za pravu srecu u pravo vrijeme. Mladi prince, molim Boga da ti da srecu. Tvoju majku sam bolila.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA