≫ 

Doktorka i njeno osoblje tverkuju i pevaju, dok ispred njih leži pacijent u nesvesti (VIDEO)

Za sada, nijedan disciplinski postupak nije pokrenut protiv nje

  • 3

Na društvenim mrežama pojavio se snimak na kom se vidi kako doktorka i zdravstveni radnici iz Atlante tverkuju i pevaju za vreme operacije, dok pored njih leži pacijent u nesvesti.

Video snimak izazvao je pravu pometnju i negodovanje građana.

Kako prenose strani mediji, doktorka, koja je u centru pažnje na snimku, je Vindel Dejvis Boute, jedna od najiskusnijih plastičnih hirurga u Atlanti.

Neviđena policijska akcija u Turkmenistanu: Pretražuju WC i love građane koji slikama predsednika brišu zadnjice

Boute se trenutno nalazi pod istragom zbog pet tužbi za malverzacije u poslednjih šest meseci. Prema izveštajima, protiv nje su podnete još četiti tužbe.

Ovi nije prvi snimak koji je uznemirio javnost. Naime, na Jutjubu postoji još najmanje 20 snimaka na kojima se vidi kako doktorka igra, tverkuje i repuje sa svojim osobljem za vreme operacija.

Na njima se vidi kako Boute peva dok ispred nje leži nesvesni pacijent, a na jednom čak pravi i rez.

Bivša pacijentkinja doktorke Boute izjavila je kako se nakon operacije probudila u hotelskoj sobi sledećeg jutra, sa sendvičom u rukama.

U drugom slučaju, Ojaj Liburg (26) podneo je tužbu u ime svoje majke, koja je pretrpela trajnu povredu mozga kada joj je stalo srce, zbog čega kiseonik nije mogao da dođe u mozak tokom osmočasovne operacije.

Medicinski odbor pokrenuo je istragu o nebezbednoj praksi doktorke. Za sada, nijedan disciplinski postupak nije pokrenut protiv nje.

VIDEO: Opšte prebijanje doktora u bolnici

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Н. С.

    25. maj 2018 | 16:23

    Па какви су онда тек они неискусни, кад је оваква ова искусна? У чему је она искусна, у игрању?. Како је искусна, кад има толике тужбе, за грешке. Јадни су ти пацијенти, алу бар слушају музику, и свесни а и несвесни.

  • Тодорић

    25. maj 2018 | 21:59

    Боже,каквих случајева свуда у свету...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA