≫ 

Ova fabrika pravi bizarne seks robote: Koštaju oko 2.650 evra, a perverznjaci mogu da naruče lutke veličine deteta (FOTO)

Kompanija koja proizvodi lutke kaže da većina njihovih klijenata ima između 40 i 50 godina i da dolaze iz svih krajeva Evrope i SAD

  • 1

Jedna fabrika u Kini proizvodi seks lutke u svim veličinama i prodaje ih širom sveta. Mušterije mogu da naruče bizarne lutke koje su veličine dece, a svi seksualni roboti prave se u posebnim uslovima.

Sve lutke, koje u proseku koštaju oko 2.650 evra, imaju meku i elastičnu kožu napravljenu od gumene plastike koja sadrži manje ulja od obične plastike i nemaju miris, piše Dejli mejl.

Plastika se zagreva do 37 stepeni Celzijusovih kako bi se odrazila telesna temperatura čoveka. Programeri kažu da ove perverzne lutke imaju senzore na telu koji ih takođe čine nalik ljudima.

Doktorka i njeno osoblje tverkuju i pevaju, dok ispred njih leži pacijent u nesvesti (VIDEO)

Kompanija koja proizvodi lutke u Kini kaže da većina njihovih klijenata ima između 40 i 50 godina i da dolaze iz svih krajeva Evrope i SAD.

Američki potrošači više vole robote sa tamnijom kožom i velikim grudima, zadnjicama i genitalijama, dok Kinezi više preferiraju lutke sa malim, dlakavim genitalijama.

Ono što je šokantno jeste da kompanije pravi i dečije lutke i to oba pola, a najveća potražnja za njima je u SAD i Kanadi.

Mušterije imaju širom sveta Foto: Profimedia/AFP

Lutke pomeraju oči, usne i glavu a govore engleski i kineski, dok fleksibilni zglobovi omogućavaju da se postave u raznim pozama.

- Jedna mušterija naručila je dve lutke po izgledu na njegovu ženu, koja je poginula - rekli su u fabrici.

Prema rečima kompanije, francuski kupci preferiraju robote sa plavom, kovrdžavom kosom, plavim očima i prirodnom ružičastom bojom kože, dok Španci traže lutke sa tamnijom kožom i punim usnama.

Kompanija pravi i muške lutke, ali one su devet puta manje popularne od ženskih. Kupcima veliki problem predstavlja čišćenje robota, jer im je koža osetljiva i lako se prljaju.

Kompanija kaže su 10 do 20 godina daleko od lutki koje mogu da budu potpuno funkcionalne, da pomeraju ruke i hodaju kao ljudi.

Video: Beba vampir... dobro u pitanju je lutka!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA