≫ 

U čas samita Trampa i Kima, barovi u Singapuru će služiti posebne koktele

"Bromens" će biti služen samo u paru, tako da će dva koktela koštati oko 15 dolara, iako je malo verovatno da će Tramp nazdraviti sa Kimom jer ne pije alkoholna pića

  • 0

Dok se Singapur priprema za dugoočekivani sastanak između američkog predsednika Donalda Trampa i severnokorejskog lidera Kin Džong-una, u baru Hopheds će služiti koktel "Bromens", napravljen od piva, tekile, dijetalne Koka kole i sodžua, likera od pirinča koji se smatra nacionalnim svernokorejskim pićem.

- Odlučili smo da upotrebimo dijetalnu Koka kolu jer je to omiljeno Trampovo piće - izjavio je za Rojters Karlo Ibanez.

Koktel sadrži 150 mililitara Ašai crnog piva, 60 mililitara dijetalne Koka kole, 20 mililitara tekile i 30 mililitara sodžua.

Dilema SAD - kako Kim Džong Unu diskretno platiti hotel u Singapuru, a da se ne uvredi?

"Bromens" će biti služen samo u paru, tako da će dva koktela koštati oko 15 dolara, iako je malo verovatno da će Tramp nazdraviti sa Kimom jer ne pije alkoholna pića.

U pabu Eskobar služiće specijalna pića "Tramp" i "Kim". "Tramp" je plavi koktel sa burbonom, a "Kim" crveni sa sodžuom kao osnovom, svako po ceni od oko devet dolara.

Američki predsednik Donald Tramp izjavio je u petak da je ponovo u planu da se održi njegov sastanak sa severnokorejskim liderom Kim Džong-unom 12. juna u Singapuru.

Nakon što se sastao u Beloj kući sa Kim Jong Čolom, bliskim saradnikom severnokorejskog lidera Kim Džong-una, Tramp je rekao da bi napravio grešku ukoliko bi odustao od samita u Singapuru, preneo je AP.

VIDEO: Istorijski sastanak lidera Severne i Južne Koreje

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA