"Otvori vrata, neka Kim vidi": Tramp se hvalio svojom blindiranom "zveri" i dopustio lideru Severne Koreje da zaviri u limuzinu (VIDEO)

Trampova "zver" dizajnirana je tako da može da preživi i hemijski napad, a putuje svuga gde ide i predsednik Amerike

  • 1

Kao najbizarniji trenutak susreta dvojice lidera, Donalda Trampa i Kim Džong Una u Singapuru, svetski mediji su izdvojili onaj kada je američki predsednik ponudio svom severnokorejskom kolegi da mu pokaže svoju "zver", oklopno vozilo prerušeno u limuzinu.

Tramp je, rema pisanju londonskog Dejli mejla, dozvolio Kimu privilegiju kakvu su imali samo retki državnici da kroz otvorena stražnja vrata posebno dizajniranog "cadillaca" vidi unutrašnjost predsedničkog automobila.

Noćni izlazak u Singapuru: Opušteni i nasmejani Kim pozirao za selfi i mahao ljudima koji su ga u stopu pratili (FOTO) (VIDEO)

To se, prema izveštajima medija, dogodilo tokom druženja dvojice predsednika u šetnji oko hotela Kapela, nakon radnog ručka, kada je Tramp poveo Kim Džong Una da mu pokaže svoju "zver" kako od milja naziva robusno blindirano predsedničko vozilo vredno 1,6 miliona dolara.

Printskrin: Youtube/INQUIRER.net

Dejli mejl piše da je Tramp sa očitom namerom da impresionira svog kolegu, inače lidera jedne od, kako se navodi, najizolovanije i najsiromašnije države.

Na fotografijama se može videti da je Kim bacio pogled na vozilo, a po izrazu lica se nije moglo zaključiti da je bio preterano oduševljen.

Trampova "zver" dizajnirana je tako da može da preživi i hemijski napad, a putuje svuga gde ide i predsednik Amerike.

Video: Da li će ovo rukovanje promeniti svet?

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA