Radio je kao programer, a sada za seks naplaćuje i do 1.500 evra: Kaže da može da zadovolji svaku ženu, a one se otimaju o njega (FOTO)

Sve je počelo potpuno slučajno nakon jedne seks radionice. Seani je želeo da obogati svoj seksualni život, a onda je usledilo nekoliko avantura

  • 13

Programer iz Velike Britanije, odlučio je na napusti svoj posao u IT industriji i da se posveti novom zanimanju - seksu sa ženama. One mu za to papreno plaćaju, pa je Seani Love odlučio da to iskoristi.

Seani Love je verovali ili ne jedan od najpopularnijih žigola u Britaniji, a noć sa njim košta blizu 1.500 evra.

Muškarac sa najvećim penisom na svetu otkriva da mu je muškost uništila karijeru - ali pomogla da ima seks sa najboljima ribama Holivuda

On ima posla preko glave iako je cifra koju zarađuje za noć neverovatna, ali on tvrdi da može bez izuzetka da zadovolji svaku ženu.

Radio je kao programer Printskrin: Instagram

Sve je počelo potpuno slučajno nakon jedne seks radionice. Seani je želeo da obogati svoj seksualni život, a onda je usledilo nekoliko avantura.

Kada je počeo da naplaćuje za svoje usluge, život mu se premenio iz korena.

Zadovoljan je što radi kao žigolo Printskrin: Instagram

Na početku svoje karijere žigola kombinovao je prostituciju i posao u IT firmi, a nakon nekoliko godina odlučio je da potpuno odustane od svog kancelarijskog posla i posveti se isključivo seksu za novac.

- Bio sam sa ženom koja nikad u životu nije doživela orgazam i doveo je do vrhunca. Shvatio sam da sam nadaren za to i sada je to moj život - kaže Britanac.

Tvrdi da može da zadovolji bilo koju ženu Printskrin: Instagram

Iako Seani ne izgleda kao prosečni žigolo kojeg možemo da vidimo na filmovima, on tvrdi da je to ipak njega prednost. Kaže da se žene sa njim osjećaju sigurno i da ima nekoliko klijenkinja koje se stalno vraćaju.

VIDEO: Zbog seksa na plaži im preti zatvor na Tajlandu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA