≫ 

Mundijal je u toku, a dame ne gledaju utakmice zbog fudbala, već zbog ovih markantnih i seksi selektora (FOTO) (VIDEO)

Svetski mediji već neko vreme pišu o seksi fudbalerima koji su već zadobili simpatije žene, a sada su na red došli i seksi selektori, koji su takođe privukli veliku pažnju lepšeg pola

  • 4

Ljubitelji fudbala širom sveta već uveliko uživaju u prvim utakmicama na Mundijalu u Rusiji. Iako je većini žena uglavnom dosadno tokom Svetskog prvenstva u fudbalu, s obzirom da su njihove jače polovine zauzete najvažnijom sporednom stvari na svetu, čini se bi njima ovo prvenstvo moglo da bude izuzetak.

Svetski mediji već neko vreme pišu o seksi fudbalerima koji su već zadobili simpatije žene, a sada su na red došli i seksi selektori, koji su takođe privukli veliku pažnju lepšeg pola.

Mundijal samo što nije počeo: Koji svetski političari će otputovati u Rusiju da bodre svoj tim, a koji neće i zašto?

1. ERV RENAR

Na prvom mestu se našao selektor marokanske fudbalske reprezentacije, Francuz Erv Renar. Iako je njegov tim izgubio utakmicu protiv Irana u petak, Erv je dobio mnogo obožavateljki.

Uporedili su ga sa brojnim slavnim glumcima, neki tvrde da izgleda kao mešavina Metjua Mekonahija i princa iz Diznijevih filmova.

Erv Renar je na prečac osvojio žensku publiku Foto: Guliver/Julian Finney/Getty Images

Francuz može da se pohvali pepeljasto plavom kosom, markantnim crtama lica i preplanulim tenom. Naravno, 49-godišnjak nije singl. U srećnom je braku sa Afrikankom Vivijan Dieje.

Dame su oduševljene njegovim izgledom Foto: Wikipedia

U poslu je veoma uspešan. Ranije je igrao fudbal,  a sada radi kao fudbalski trener. Bio je i selektor Zimbabvea sa čijom je reprezentacijom osvojio Afrički kup nacija 2012. godine, a isto mu je pošlo za rukom i 2015. godine sa fudbalskom reprezentacijom Obale Slonovače.

2. MLADEN KRSTAJIĆ

Mladen Krstajić je bivši srpski fudbaler i državni reprezentativac. Trenutno se nalazi na mestu selektora fudbalske reprezentacije Srbije.

Krstajić je ponikao u mlađim kategorijama Čelika iz Zenice (1984–1992), a u jeku ratnih sukoba 1992. godine dolazi u Kikindu. Kao seniorski fudbaler je debitovao u FK Senta odakle nakon pola godine prelazi u OFK Kikinda, koji je u to vreme bio član Prve B lige.

Mladen Krstajić je takođe pobrao simpatije ženske pubilke Foto: MN Press

U leto 2000. godine Krstajić dobija poziv iz Nemačke i prelazi u Verder Bremen gde sa uspehom nastupa četiri sezone a u sezoni 2003/04. osvaja sa timom iz Bremena „duplu krunu“ (Bundesligu i nemački kup).

U leto 2009. Krstajić se vraća u Partizan, i u prvoj sezoni osvaja još jednu titulu prvaka sa „crno-belima“, dok je u drugoj osvojio „duplu krunu“ (prvenstvo i kup).

Mladen je selektor srpske fudbalske repezentacije Foto: MN Press

Krstajić je bio je pomoćnik selektoru reprezentacije Srbije Slavoljubu Muslinu u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2018. godine, da bi nakon smene Muslina dobio prefiks „vršilac dužnosti” i vodio tim po azijskoj turneji.

Uoči Nove 2018. godine FS Srbije je odlučio da Krstajić postane novi selektor Srbije i vodi nacionalni tim na Mondijal u Rusiji.

3. ROBERTO MARTINEZ

Roberto je španski fudbalski trener i bivši profesionalni fudbaler. Trenutno je na mestu selektora belgijske fudbalske reprezentacije.

Martinez je bio odbrambeni vezni igrač i svoju karijeru je započeo u Real Saragosi, sa čijim timom je osvojio "Kup kralja". Potom prelazi da igra zBalager, a onda je potpisao za Vigan Atletik.

Roberto Martinez je selektor belgijske reprezentacije Foto: AP/Tanjug

Kasnije prelazi u Madervel, a onda potpisuje ugovor za Svonsi Siti 2003. godine. Kada je postao kapiten 2005. godine, uspeo je da klub dovedu u prvu ligu.

Onda je prešao u Čester Siti 2006. godine, gde je takođe izabran da bude kapetan.  Kada se penzionisao, postao je fudbalski trener Svansea Sitija 2007. godine.

Od 2016. godine je selektor fudbalske reprezentacije Belgije, a dame nastavlaju da uzdišu za njim.

4. ALIU SISE

Aliu je selektor fudbalske reprezentacije Senegala i bivši fudbaler. Igrao je za Birmingem Siti u engleskoj premijer ligi, a potom i u Portsmutu.

Jedno vreme 2012. godine je bio vršilac dužnosti selektora fudbalske reprezenacije Senegala, u vreme kada je otpušten Amara Treore.

Njegov markantan izgled nije ostavio žene ravnodušnim Foto: Guliver/Dan Mullan/Getty Images

Godine 2002. Sise je izgubio nekoliko članova svoje porodice u nesreći sa trajektom koja se dogodila na obali Gambije.

Svojim markantnim crtama lica neprestano privlači pažnju nežnijeg pola, a o njegovoj frizuri se naširoko priča.

5. JOAKIM LEV

Joakim Lev je selektor nemačke fudbalske reprezentacije i bivši fudbaler.

Lev svoju fudbalsku karijeru započinje 1978. u drugoj nemačkoj ligi igrajući za Frajburg. Za Frajburg je posle toga igrao 1982. i 1985. Lev se 1980. priključuje bundesligašu Štutgartu za koji igra samo četiri utakmice ne postigavši ni jedan gol.

U sezoni 1981/82. igra za Ajntraht iz Frankfurta (24 utakmice, 5 golova). Zatim igra za Karlsrue, Frajburg, švajcarski Šafhauzen, Vintertur (1992—1994) i Frauenfeld. Četiri puta je nastupio za mladu nemačku reprezentaciju.

Svetski mediji su takođe Joahima svrstali među seksi selektore Foto: AP/Tanjug

Kao trener, Lev je vodio Frauenfeld, Štutgart, Fenerbahče, Karlsrue, Adanuspor, Tirol Inzbruk i Austriju Beč.

Bio je pomoćnik selektoru Nemačke Jirgenu Klinsmanu, a 12. jula 2006, posle Svetskog prvenstva Lev dolazi na mesto selektora svoje zemlje.

Joahim Lev je selektor nemačke fudbalske reprezentacije Foto: AP/Tanjug

Lev je u braku sa Danijelom od 1986. godine, a par nema dece. Upoznali su se 1978. godine i izlazili su osam godina pre nego što su se venčali.

Dva puta su mu oduzimali vozačku dozvolu 2006. i 2014. godine, zbog njegovog nemarnog ponašanja za volanom.

Iako je već u godinama, Lev nastavlja da privlači pažnju ženskog dela javnosti. Dama smatraju da za svoje godine izgleda odlično, a svetski mediji su ga označili kao seksi selektora.

VIDEO: Navijači Srbije posle spektakularnog gola Kolarova

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Neymar

    19. jun 2018 | 12:34

    E bas ste nasli Leva sto gura ruku u gace pa onda mirise ruku..

  • Marina

    19. jun 2018 | 12:52

    Kakvi frajeri.. osale ne znam, al ovaj nas moze na Zeleznicku da usmerava vozove sa sve pistaljkom u ustima. Kad god ga vidim to pomislim - “mnogo jak frajer”

  • realno

    19. jun 2018 | 12:41

    Pa bolje od većine izgleda, nekako gospodski u odelu, petković sto vodi švajcarsku , jes malo stariji

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA