Sveštenik iz pakla: Tokom krštenja uhvatio glavu bebe koja je plakala i ošamario je naočigled roditelja (VIDEO)

Šokirani ovim potezom, roditelji su jedva izvukli dete iz sveštenikovih ruku, koji je nakon šamara, naslonio dečakovu glavu na svoje rame, ne ispuštajući je iz ruku

  • 4

Na društvenim mrežama pojavio se snimak krštenja u jednoj francuskoj crkvi, a postupak sveštenika šokirao je svet.

Naime, sve vreme dok je trajao čin krštenja, dete je plakalo, a plač se intenzivirao kad ga sveštenik u jednom momentu uhvatio za glavu.

>>> Veoma uznemirujući snimak iz crkve: Sveštenika iznervirao bebin plač tokom krštenja, pa joj je zatvorio usta i surovo bacao u vodu! (VIDEO)

Nervozni sveštenik nekoliko puta je ponovio detetu da se smiri, a kako dečkić nije prestajao da plače, ošamario ga je naočigled roditelja i još jednom, glasnije ponovio da se smiri.

Šokirani ovim potezom, roditelji su jedva izvukli dete iz sveštenikovih ruku, koji je nakon šamara, naslonio dečakovu glavu na svoje rame, ne ispuštajući je iz ruku.

Još uvek nije poznato kada je snimak nastao i gde.

Pogledajte video:

VIDEO: Pobile se Kineskinje u Užicu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • 👤

    21. jun 2018 | 13:40

    Нит' "свештеник" нит' крштење. Јадно дете доби шамар. А овом матором се по фаци види да је зрео за "егзорцизам".

  • jeZarkovo Tanja

    21. jun 2018 | 15:48

    Sekta

  • Dale

    24. jun 2018 | 10:18

    Dete pod br. 1 nije uopste mnogo niti preglasno plakalo. Pod br. 2 majka se cuje kako mu govori Lache le - pustaj ga i on ga jos prigrljava, dok ga otac cupa iz njegovih tako reci kandza! Pod br. 3 matori zasluzuje krivicnu prijavu i njegova izvinjenja roditeljima definitivno nisu dovoljna Pod br. 4 da je moje dete tako dotakao, nakautirao bi ga i pred bogom i pred ljudima, pa nek razmislja zbog cega i nek trazi oprostaje od boga, od mene ih sigurno ne bi dobio! Bolesnik!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA