≫ 

Svet poludeo za seksi fudbalerom sa Islanda: Svojom pojavom je osvojio ženska srca, a svi će danas navijati za njegov tim (FOTO) (VIDEO)

Nakon prve utakmice mu se čak povećao i broj pratilaca na Instagramu, a svetski mediji odušveljno hvale ovog mladog fudbalera

  • 1

Seksi fudbaler je privukao veliku pažnju Foto: Instagram/rurikgislason

Fudbalska reprezentacija Islanda je prava senzacija na ovom Svetskom prvenstvu u fudbalu u Rusiji. Oni su svetsku slavu stekli još pre dve godine na Evropskom prvenstvu i od tada su ljubitelji fudbala prosto opčinjeni njima.

Na startu Mudijala su uspeli da zaustave i samog Mesija i Argentinu odigravši nerešeno sa 1:1.

Pola sata u toj utakmici dobio je Rurik Gislason, fudbaler nemačkog drugoligaša Sandhausena. Ušao je u 63. minutu utakmice, a pripadnice lepšeg pola su odmah bacile oko njega.

VIDEO: Vikinzi pevaju Kaljinku

Mundijal je u toku, a dame ne gledaju utakmice zbog fudbala, već zbog ovih markantnih i seksi selektora (FOTO) (VIDEO)

Nakon ove partije mu se čak povećao i broj pratilaca na Instagramu, a svetski mediji odušveljno hvale ovog mladog fudbalera.

Pripadnice lepšeg pola su poludele za njim Foto: Instagram/rurikgislason

Brazilska glumica Gabriela Lopes dosta je pomogla u tome jer je objavila na društvenim mrežama ''Kako je moguće da je neko toliko zgodan?'', a ona sama ima više od dva miliona fanova.

Još jedna glumica, Gimena Acardi, objavila je kako je čak 40 hiljada njenih fanova na Instagramu počelo je da prati zgodnog fudbalera koji je tako uspeo za kratko vreme da postane svetski poznat.

 

Објава коју дели Rurik Gislason (@rurikgislason) дана

 

Ovaj mladi fudbaler je rođen 25. februara 1988. godine u glavnom gradu Islanda, Rejkjaviku. Svoju karijeru je započeo u fudbalskom klubu HK Kopavogur.

Kraj avgusta 2005. godine potpisao je za Šarlton Atletik, ali nije zaigrao za prvi tim.

 

Објава коју дели Rurik Gislason (@rurikgislason) дана

 

Godine 2011. je izabran da predstavlja Island na Evropskom šampionatu fudbalera mlađih od 21 u Danskoj. U maju ove godine je izabran da predstavlja svoju zemlju na Mundijalu u Rusiji.

 

Na parlamentarim izbori 2016. godine je bio kandidat Nezavisne partije desnog centra. Ista situacija se ponovila i na izborima 2017. godine.

Island danas u 17 časova igra utakmicu sa Nigerijom i pripadnice lepšeg pola jedva čekaju da vide svog miljenika. Nadaju se da će ipak danas zaigrati u prvoj postavi, pošto je u prvoj utakmici, zaigrao kao zamena.

VIDEO: ve što niste znali o reprezentaciji Islanda

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA