≫ 

Prenosila dečku fudbalsku utakmicu, dok on ne stigne kući: Njene poruke obišle su ceo svet (FOTO)

Njen prenos utakmice je mnoge nasmejao do suza

  • 2
Njena objava na društvenim mrežama nasmejala je mnoge Printskrin: Instagram

Svetsko prvenstvo u fudbalu, koje se ove godine održava u Rusiji, svakim danom privlači sve veću pažnju. Pored muškaraca, utakmice sve više prate i pripadnice nežnijeg pola, a jedna takva priča je pre neki dan nasmejala korisnike društvenih mreža.

Preko 13.000 lajkova je dobila na Tviteru fotografija, poruka devojke, koja je svom momku prenosila dešavanja sa utakmice Engleska-Tunis.

Svet poludeo za seksi fudbalerom sa Islanda: Svojom pojavom je osvojio ženska srca, a svi će danas navijati za njegov tim (FOTO) (VIDEO)

Ona je istakla da ju je dečko zamolio da mu šalje poruke o najnovijim dešavanjima sa utakmice Engleska-Tunis, dok on ne stigne kući.

Ono što je mnoge nasmejalo, jeste njen "prenos" utakmice, koji je tekao ovako.

– Za Tunis, i žuti karton za engleskog igrača. Igrač s žutim kartonom izgleda kao ovca. 34 minuta smo u igri i svima kosa i dalje izgleda prilično dobro.

Tunis je dao gol. Slobodan udarac za Englesku. Sad je Engleza udarila munja i pao je nasilno dole. Bila je velika propuštena šansa za Englesku.

Tip iz Tunisa je na podu. Izgleda da su ga pogodili u kosu. Sudija je nezainteresovan. Čovek s povređenom kosom nije zadovoljan - napisala je ona svom dečku.

VIDEO: Navijači Srbije ludovali sa novinarkom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA