≫ 

Mladić poručio picu, a uz nju i nage fotografije: Kada mu je stigla porudžbina, nije mogao da prestane da se smeje (FOTO)

Član osoblja picerije mu je u kutiji ostavio i kratku poruku

  • 0

Tajler Torej (24) sa Aljaske je krajem maja boravio u hotelu pa je odlučio da poruči picu iz lokalne picerije. Međutim, on je svoju porudžbinu odlučio da začini neobičnim zahtevom.

U "uputima za dostavu" onlajn napisao je da mu pošalju gole fotografije, samo da vidi da li će dobiti odgovor. A onda se dogodilo nešto što nije očekivao.

Novi trend na svadbama: Umesto tradicionalnog cveća mlade nose buket oko koga se žene otimaju, ali da bi ga pojele! (FOTO)

Uz picu koju je naručio dobio je i jednu bez umaka, sira i priloga - golu picu. Član osoblja picerije mu je u kutiji ostavio i kratku poruku.

- Dostavljač nije rekao ništa, a nisam ni ja. Nisam očekivao da će se išta dogoditi kad sam napisao da pošalju gole fotografije - rekao je ovaj mladić.

Porudžbina ga je slatko nasmejala Foto: Facebook

Kada je video šta je dobio, kaže da se smejao dobrih pet minuta.

- Testo je bilo besplatno i zapravo sam ga pojeo pola. Mislio sam da će mi naplatiti dve pice, ali nisu - zaključio je mladić koji je priču podelio i na Reditu gde je postala hit.

VIDEO: Daj mi sve, dabogda mi preselo! Devojka je osmislila pivo sa ukusom pice...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA