Najbrutalniji huligani na Mundijalu su devojke: Navijaju za Rusiju, pojedine imaju samo 12 godina i biju kao muškarci (VIDEO)

Trenutno Svetsko prvenstvo u fudbalu koriste za regrutovanje novih članica

  • 1

Na muške navijačke grupe već smo navikli, a onda su se pojavile mlade Ruskinje koje su po brutalnosti ostavile iza sebe najpoznatije huligane u svetu sporta.

One su najvijačice moskovskih fudbalskih klubova, neke od njih imaju jedva 12 godina, ali tuku se žešće od većine muškaraca koje poznajete.

1.000 elitnih huligana CSKA stiže na Marakanu: Već su se tukli sa Delijama, vođa im sam upada u voz protivničkih navijača, u Rusiji su strah i trepet na ulici (FOTO) (VIDEO)

Trenutno Svetsko prvenstvo u fudbalu koriste za regrutovanje novih članica, a uslovi su im surovi. Devojke koje žele da im se priključe prolaze brutalne test tuče tokom kojih samo najbolje postaju deo ove ozbiljno organizovane grupe.

Kada postanu njen deo, moraju da joj se predaju stoprocentno. Nema izgovora i nema izostanaka, a kad je potrebno da se biju, moraju da budu spremne.

VIDEO: Srpski navijači teško podneli gol Švajcaraca

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Levijatan

    25. jun 2018 | 14:13

    I to će sutra da ostavi normalno potomstvo??? Sterilizacija je lek.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA