≫ 

Greškom je pušten iz zatvora i odmah je otišao kući: Žena ga posle dva sata vratila na odsluženje kazne (FOTO)

Čuvari su shvatili da je došlo do greške kada im je zatvorenik, koji je trebalo da bude oslobođen, prišao i upitao ih kada će biti pušten

  • 4

Amerikanac Džejms Rajnerson (38) pomislio je da mu se konačno osmehnula sreća, kada je nedavno pušten kući iz zatvora u Koloradu, gde je čekao suđenje zbog pretnji, nasilničkog ponašanja i krivčnih prijava. Ipak, ispostavilo se da je pušten greškom i njegova supruga ga je vratila u zatvor samo dva sata nakon što je došao kući.

Svakako neuobičajena situacija dogodila se krajem prošlog meseca, a Rajnerson je, sav srećan, otišao pravo kući misleći da je oslobođen.

>>> Ženi se najčuveniji srpski begunac: Čovek-mačka venčaće se u zatvoru sa drugaricom iz detinjstva (FOTO)

Džejms Rajnerson - Foto: Mesa County Jail

Na njegovo iznenađenje, ona nije bila tako srećna okolnostima zbog kojih se našao na slobodi, pa ga je odmah odvezla nazad. Nesrećni Rajners nakratko je okusio ukus slobode, ali za nešto manje od dva sata ponovo je bio iza rešetaka.

Kako je došlo do zabune?

Sve je počelo kada je Rajnerson dobio cimera u ćeliji, Marvina Marča (35). Marč je posle nekog vremena prebačen u drugu ćeliju, ali lista na kojoj je bio zaveden kao Rajnersonov cimer nije blagovremeno ažurirana, pa su čuvari, na dan kada je Marč trebalo da bude pušten, iz ćelije izveli jedinu osobu koja je bila u njoj, Rajnersona.

Rajnerson je greškom pušten iz zatvora pre vremena - Foto: Milena Đorđević

Čuvari su shvatili da je došlo do greške kada im je Marč prišao i upitao ih kada će biti pušten.

Nije jasno da li je Rajnerson znao da je u pitanju greška, ali čuvari su svakako napravili ozbiljan propust jer nisu proverili identitet zatvorenika koga su poslali na slobodu.

Ipak, Rajnersonu se sada, pored ranijih, na teret stavljaju i optužbe za bekstvo i falsifikovanje, a njegova supruga je dobila pohvalu što je učinila pravu stvar.

VIDEO: Bukvalno shvatio kada su mu rekli da je jak kao konj

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Brana

    25. jun 2018 | 16:43

    Zamalo da joj pokvari zakazane orgije za popodne!Hahaha,mrš u zatvor!!!Jadan covek,nadrljao sa svih strana...nije ni cudo sto je bio agresivan...

  • Ђура

    25. jun 2018 | 16:32

    Па наравно да га је вратила кад има швалера.

  • Komentator komentara

    25. jun 2018 | 22:24

    Vratila ga je sto pre, jer svaki sat sto ostane duze napolju bi mu doneo jos veci produzetak kazne! Stvarno je zalosno koliko su neki ljudi prosti i glupi!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA