Opušteno obučeni i nasmejani: Princ Vilijam i jordanski prestolonaslednik uživali gledajući meč između Engleske i Paname (FOTO)

On je sleteo u Jordan u trenutku kada je Engleska već igrala meč sa Panamom

  • 2

Princ Vilijam započeo je svoju istorijsku turneju na Bliskom istoku. Posetu Jordanu iskoristio je da se zbliži sa jordanskim prestolonaslednikom Huseinom, a njih dvojica su zajedno gledala utakmicu između Engleske i Paname na Svetskom prvenstvu u Rusiji.

Kako prenose strani mediji, jordanski prestolonaslednik snimio je utakmicu kako bi je kasnije zajedno pogledali, jer je princ Vilijam sleteo u Jordan u trenutku kada se već igralo drugo poluvreme.

Turneja po Bliskom istoku: Britanski princ Vilijam posetio ruševine u Jordanu i razgovarao sa izbeglicama iz Sirije (FOTO)

Gledanje utakmice u opuštenoj atmosferi Foto: Tanjug/AP

Vojvoda od Kembridža, koji je veliki fan kluba Aston Vila, proveo je ostatak dana izbegavajući da sazna rezultat utakmice.

Na kraju dana princ Vilijam i prestolonaslednik Husein odgledali su zajedno utakmicu na velikom ekranu u palati Beit Al Urdun.

Kensingtonska palata objavila je dve fotografije, na kojima su Vilijam i Husein opušteno obučeni i sede jedan pored drugog na sofi.

VIDEO: I kraljica je zbog Megan prekršila mnoga pravila

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA