≫ 

Studenti priredili iznenađenje čistaču: Plakao je do iznemoglosti, zapamtiće poklon dok je živ (VIDEO)

Učestvovalo je 230 studenata, a svota bi trebala da pokrije put i nedelju dana boravka na Jamajci simpatičnom čistaču i njegovoj supruzi

  • 5

Omiljeni čistač na Univerzitetu u Bristolu bio je dirnut do suza kad su mu studenti uručili oko 2.000 evra koje su skupili da bi nakon dugo vremena mogao posetiti rodnu Jamajku.

Devojčica (2) nestala u šumi, a pronašli su je posle 15 sati: Sada su sve oči uprte u majku koja je bila pored oborenih kolica (VIDEO)

Hermana Gordona studenti obožavaju zbog njegovog uvek pozitivnog pristupa životu i osmeha kojeg udeli svakome. Gordon se nije mogao suzdržati i zaplakao je kad su mu velikodušni studenti predali novac, koji su skupili preko stranice "JustGiving".

Učestvovalo je 230 studenata, a svota bi trebala da pokrije put i nedelju dana boravka na Jamajci simpatičnom čistaču i njegovoj supruzi, piše Daily Mail.

- On je oličenje sreće - stoji na stranici, a osim novca studenti su mu napisali i poruku.

- Mnoge dane koje smo proveli ovde učinili ste nam lepšima i želimo da znate da vas volimo i cenimo - piše u poruci.

Gordon na univerzitetu radi kao čistač poslednjih 12 godina. Rekao je da je u životu važno držati se dalje od negativnih uticaja.

Hermana Gordona studenti obožavaju zbog njegovog uvek pozitivnog pristupa životu i osmeha kojeg udeli svakome Printsktin/Facebook

- Znam da se ovi studenti trude, uče. Ne želite negativne vibracije oko njih. Uvek lepo razgovaraju sa mnom i ja isto tako razgovaram s njima - rekao je Herman Gordon.

Ideju za skupljanje novca dobili su nakon što je na neslužbenoj stranici univerziteta na Fejsbuku objavljeno:

- Gospodin Gordon je najveselija osoba koju sam upoznao. Ako vam treba razlog za smeh, razgovarajte sa njim bar na minut ili dva - objavili su na stranici.

Dan kasnije pokrenuta je akcija prikupljanja novca, ali Gordon o tome ništa nije znao, niti je studentima ikad spominjao da bi voleo posetiti porodicu na Jamajci.

Pogledajte video:

VIDEO: Čovek saznao ko mu je prava poroodica

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Gavran

    30. jun 2018 | 23:24

    Divno 😍😍

  • Leba i igara

    1. jul 2018 | 00:28

    Gest vredan izuzetnog poštovanja, kojim su dokazali da su podjednako vredni a nama pokazali da “jedna lasta ipak, čini proleće”!

  • Ja bre

    1. jul 2018 | 00:59

    Bravo.....bravo...bravo....ulepsali ste mi noc sa ovime sto sam video....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA