E, on je stvarno baksuz: Žena ga uhvatila u švaleraciji zbog istisnutih bubuljica

Kada je pitala supruga, s kojim je u braku dve godine, ko mu je istisnuo bubuljice, on je promenio temu

  • 5

Ukoliko je nešto sigurno u scenariju u kojem jedan partner ide da prevari drugog, to je da će drugi partner sve saznati, samo je pitanje kako i kada. Na teži način to je saznao i ovaj Turčin.

Neverni biznismen uhvaćen u prevari sa sobaricom, pa se "zaglavio": Policija pucala, čula se vriska, lekari ih razdvajali (VIDEO)

Anonimna Turkinja posumnjala je da je suprug vara na najbizarniji mogući način.

Naime, ona je nedavno na njegovim leđima primetila istisnute bubuljice, nešto što je inače radila isključivo ona, piše britanski Mirror.

Kada je pitala supruga, s kojim je u braku dve godine, ko mu je istisnuo bubuljice, on je promenio temu.

Ipak, njegovoj supruzi ta prazna opravdanja nisu bila logična, pa mu je ubrzo krijući uzela telefon i pronašla poruke koje je razmenjivao s drugom ženom.

Tolga Ajdemir (37), advokat prevarene supruge, izjavila je da ovakav slučaj još nije imala i smatra da se njena klijentkinja može porediti sa slavnim detektivom Šerlokom Holmsom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Prevarena

    1. jul 2018 | 10:48

    Brzo sam ga razotkrila, bolje da nisam. Pakao i smrt je bolja od ovog sto sam prezivela. FB "prijateljica" Marta iz Sakula. Hvala joj na izdaji. Zavrsila sam u bolnici i nikad se necu oporaviti.

  • Cika Velja

    30. jun 2018 | 21:47

    Bracni partner prevaru NE MOZE sakriti! Fizicki dokaz je za one koji su do tad gledali promenu licnosti,ali nisu hteli da veruju!!!

  • — Istinu vam kažem —

    1. jul 2018 | 04:50

    Ja sam moju ženu sa kojom imam petoro dece (što govori da sam stvarno bio puno aktivan i kod kuće) godinama varao i nikad ništa nije mogla da primeti,nije to da se nešto hvalim ali sam znao to vešto da sakrijem a da ona nikad ništa ne posumnja.Inače moja profesija je vozač autobusa,to vam dovoljno govori koliko sam kontakta imao sa nežnijim polom.Već 3 god. kako nisam imao odnos sa nekom drugom ženom osim sa svojom i veruj te mi da je ipak najlepše sa svojom vlastitom ženom,mada i dalje imam prilike da imam odnose sa drugim ženama ali ne dolazi u obzir.Veruj te mi nijedna druga nije vredna da čovek ima glavobolju i da upropasti svoj brak zbog kratkotrajnog uživanja.Trebalo mi je malo duže vremena da bih to shvatio ali ipak hvala Bogu,dok je čovek živ i zdrav nikad nije kasno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA