Radila je kao čuvarka, a sada je postala porno zvezda: Preznojićete se kada vidite njen Instagram profil (FOTO)

Striptizeta iz Melburna u Australiji je bila na naslovnicama nekoliko magazina za odrasle

  • 5

Izabel Deltore bila je uspešna zatvorska čuvarka, ali s vremenom joj je sve više smetalo kako zatvorenici gledaju na nju pa se odlučila na drastičan zaokret u karijeri.

Filmsko bekstvo iz zatvora, ali u realnom životu, epizoda 2: Osuđeni ubica i gangster napravio diverziju, pa pobegao helikopterom (VIDEO)

Naime, Izabela je shvatila da bi kao striptizeta u jednoj noći mogla da zaradi više nego zatvorska čuvarka za dve nedelje. Matematika je bila neumoljiva pa je Izabel dala otkaz u zatvoru i nikad se više, kaže, nije osvrtala.

Striptizeta iz Melburna u Australiji otada je bila na naslovnicama nekoliko magazina za odrasle, ima svoj kalendar i uspešan web site, a dvaput je proglašena svetskom Miss golotinje, prenosi britanski Mirror.

- Na mom sadašnjem poslu svi znamo šta je 'na stolu'. Ako neko želi ples u krilu ili skidanje putem Skajpa, postoje vrlo jasne granice i događa se razmena novca i sve je vrlo transparentno - kaže Izabel.

- Pre bih se žalila kada bi drugi čuvar ili zatvorenik komentarisao moj izgled... Sada sam mnogo srećnija i imam više samopouzdanja.

Iako je iz prethodne branše otišla zbog objektiviziranja i seksizma, kaže da je u njoj naučila mnogo stvari koje joj pomažu u novom poslu, posebno u odnosu s problematičnim klijentima.

Na svojim nastupima, kaže, povremeno u publici vidi svoje bivše zatvorenike. Drago joj je što su izašli na slobodu i pokušavaju da žive normalnim životima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA