≫ 

Instagram lopov: Obija kuće i radnje, sve to snima, a onda pratioce pita šta sledeće da ukrade (VIDEO)

Veliki broj korisnika društvenih mreža osuđuje ove njegove poteze, dok ima i onih koji ga podržavaju i osmišljavaju njegove sledeće korake

  • 0

Mladić koji se krije iza nadimka "noface.ryo" postao je prava internet senzacija i to zbog snimaka - obijanja kuća.

Beograđanin za jednu noć obio 14 automobila: Imao je dve ključne tehnike, ali ga je policija uhvatila i pronašla 3 kese plena

On pre nego što "obavi zadatak" pita svoje pratioce na Instagramu šta sledeće da ukrade. Obijao je kuće i krao telelevizore, obijao je prodavnice, a čak je ukrao i proizvode iz jednog poznatog lanca za hranu uz naznaku "kako se besplatno, a dobro najesti".

Na poslednjem snimku koji je objavio na svom Instagram nalogu, može se videti kako obija prozor pomoću noža, ulazi u kuću i nakon nekoliko minuta izlazi sa televizorom u rukama koji kasnije razbija.

Većinu njegovih poteza snima prijatelj, a pretpostavlja se da je sve to usnimljeno u oblastima Bedfordšir i Hartfordšir u južnoj Engleskoj.

Veliki broj korisnika društvenih mreža osuđuje ove njegove poteze, dok ima i onih koji ga podržavaju i osmišljavaju njegove sledeće korake.

Britanski list "Metro" kontaktirao je "noface.ryo", ali i dalje nisu dobili odgovor.

VIDEO: Najgluplji lopov ikada

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA