Deka danima odlazi na obalu noseći uramljenu fotografiju svoje žene: Naslanja je na zidić, pa plače (FOTO)

Fotografija je odmah podstakla brojne korisnike društvenih mreža da je podele i ostave komentar, saosećajući sa ovim čovekom

  • 1

Snimak starijeg čoveka koji sedi na plaži u italijanskoj Gaeti pored uramljene fotografije svoje žene, objavio je na Fejsbuku vlasnik jednog restorana.

Okačila je na društvenu mrežu sliku dečkovog "poršea": Zbog jednog komentara ostavila ga je istog časa (FOTO)

- Razumem ga, i ja sam izgubio nekoga koga sam veoma voleo, teško je kad morate da nastavite život sami - napisao je u objavi na Fejsbuku Đorđo Mota, vlasnik obližnje picerije.

Kako je naveo, penzioner danima dolazi na obalu noseći uramljenu fotografiju svoje žene, naslanja je na zidić, a zatim plače jer ona više ne može da vidi i oseti more.

- Danima već dolazi ovaj divan čovek, sa najvećom svojom ljubavlju, video sam ga da plače i mislim da se takvi ljudi više ne rađaju. Veliki zagrljaj tom velikom čoveku - napisao je taj Italijan.

Fotografija je odmah podstakla brojne korisnike društvenih mreža da je podele i ostave komentar, saosećajući sa ovim čovekom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Cika Velja

    9. jul 2018 | 09:01

    Bolji odgovor na pitanje da li je smrt stvarno prirodna stvar,i da li je to normalno,necemo dobiti!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA