≫ 

Poslala šefici poruku da neće doći na posao jer joj sin umire, a odgovor koji je dobila razbesneo je sve (FOTO)

Majka je u čudu gledala u telefon

  • 9

Kristal Rejnolds Fišer iz Mičigena doživela je prošle sedmice neprijatnu situaciju nakon što je javila šefici da ne može da dođe na posao jer joj se sin razboleo i završio u bolnici.

Radila je 80 sati nedeljno i obolela od opasne bolesti koja možda preti i vama

Naime, njen sin je iznenada i neobjašnjivo dobio sepsu i odmah je transportovan u bolnicu gde su ga lekari uključili na aparate koji mu pomažu da ostane u životu. Očajna i zabrinuta za sina, svojoj šefici na benzinskoj pumpi na kojoj radi, poslala je poruku da je sprečena da dođe na posao i objasnila o čemu se radi. Međutim, umesto poruke podrške i razumevanja, dobila je odgovor koji ju je ostavio u šoku.

- Ovde tako ne funkcionišu stvari, prihvatam tvoj otkaz - pisalo je u poruci šefice.

Šokirana Kristal je potom upitala šeficu kako treba da funkcionišu stvari kada joj je sin životno ugrožen i na aparatima.

- Nisam nijednog trenutka rekla da dajem otkaz, ali evo, prihvatam da ti mene otpuštaš - besno je napisala majka.

Ubrzo je dobila odgovor.

- Kada ne možeš da dođeš na posao to je tvoje davanje otkaza - insistirala je šefica.

- Ne, to znači da te obaveštavam da ne mogu da dođem jer život mog deteta visi o koncu, i govorim ti to unapred - napisala je Kristal koja je potom čitavu prepisku postavila na svoj Fejsbuk profil.

Odmah je krenula da dobije poruke podrške, a korisnici ove društvene mreže imali su da kažu sve najgore o njenom šefu i mestu gde radi.

Nažalost, to nije bio kraj prepiske. Šefica joj je objasnila da bi ona, čak i u takvoj situaciji morala da radi.

- Moram da plaćam račune, a i na taj način bih bila zaokupljena. U ovoj firmi se ne dolazi i odlazi tek tako, dva dana su ti pokrivena. Tvoj sin je na najboljem mogućem mestu, a ja moram da vodim posao i to je moj fokus - napisala joj je šefica.

Kako je javnost vršila ogroman pritisak, uskoro su se oglasili i iz same kompanije i naveli da su sve ispitali.

- Utvrdili smo da se postupilo nepravilo i bez osećanja, što nije u skladu sa politikom naše kompanije. Žao nam je zbog toga. Zbog čitave ove nemile situacije, morali smo da reagujemo i damo otkaz menadžerki koja nas je dovela u ovu situaciju. Obavestili smo i Kristal da može da uzme slobodnih dana koliko god joj je potrebno u ovom teškom trenutku - stoji u saopštenju.

VIDEO Žena pretukla muža i isterala ga iz kuće:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Janko Marko

    9. jul 2018 | 19:16

    Ustvari to je politika kuće koju je ova menadžerka odvratno i na najgori mogući način sprovela....ali kad se digla prašina oni su se povukli i pustili je niz vodu....

  • Milanka

    9. jul 2018 | 10:27

    Uvek je bilo ako kopas drugom rupu sam ces upasti .

  • Tanja

    9. jul 2018 | 10:41

    Bravo za firmu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA