Subotica odnela pobedu na domaćem terenu, večeras polufinale City Games-a u Somboru (FOTO)

Na gradskom bazenu "Dudova šuma" takmičilo se 4 ekipe iz 4 različitih gradova, svi sa jednim ciljem - da prođu u polufinale

  • 0

City Games karavan sinoć se zaustavio u Subotici, gde su održane još jedne kvalifikacije za polufinalno veče koje nas očekuje večeras u Somboru.

Sportski duh pobedio kišu u Inđiji, Ruma drugi polufinalista City Games-a (FOTO)

Na gradskom bazenu "Dudova šuma" takmičilo se 4 ekipe iz 4 različitih gradova, svi sa jednim ciljem - da prođu u polufinale. Snage su odmerili Bečej, Sombor, Inđija i Subotica a najviše spretnosti u ovim adrenalinskim igrama pokazala je ekipa iz Subotice koja je ubedljivo odnela pobedu. Na drugom mestu našao se Sombor a bronzana medalja otišla je u Bečej, koji je ove godine imao najmlađu ekipu na City games-u.

Foto: Marin Ćuk Vurnek

Najmanje sreće imala je Inđija koja je zauzela poslednje mesto ali članovi ekipe ne tuguju jer je zabava na bazenu u Subotici bila i više nego dobra.

Foto: Marin Ćuk Vurnek

Odličnim raspoloženjem, fer plejom i timskim duhom oterali smo sive oblake koji su se nadvili nad Suboticom, tako da kiša nije imala priliku da pokvari ovu zabavu za sve generacije. Navijači i stari i mladi podržavali su svoje ekipe sa tribina a najviše ih je, naravno, navijalo za domaći tim koji je i odneo pobedu.

Foto: Marin Ćuk Vurnek

- Spremni smo za sutrašnje polufinale. Čuli smo da je Kikinda dobra ekipa ali mi ćemo dati sve od sebe da ih pobedimo i da otputujemo na Zlatibor na državno finale City Games-a - odlučno kaže kapiten Subotice.

Foto: Marin Ćuk Vurnek

Sve ekipe su vredno vežbale i očekuju dalji prolaz u finale na Zlatiboru 22. jula ali samo će dve najbolje imati priliku za to. Zato nas večeras očekuje opaka borba između gradova u prvoj polufinalnoj večeri City Games-a. Gradsko kupalište "Štrand" u Somboru od 19:30 biće prava arena zato se ovaj spektakl ne sme propustiti.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA