Polugola plavuša šetala gradom, penzioner iz Splita se umalo nije šlogirao i morao je da je slika

Kako je objasnio, nema ništa protiv kupaćih kostima i zgodnih žena, ali što je mnogo - mnogo je

  • 8
Foto: Slobodna Dalmacija/Čitalac

Jedan sredovečni Splićanin podelio je nedavno svoje iskustvo sa gradskog šetališta, nakon prizora koji ga je, blago rečeno, zgrozio.

Naime, ovaj gospodin je pre nekoliko dana izašao uveče da prošeta sa unucima, ali, kako je naveo, što su se više približavali glavnom šetalištu, tako mu je bivalo sve neprijatnije zbog prizora na koji su nailazili, jer se oko njih pojavilo mnogo žena koje su očito zaboravile da više nisu na plaži.

>>> Žena skinula pantalone i gaće u centru Splita, pa obavila nuždu (VIDEO)

- Taman sam predveče odlučio da izađem u šetnju s unucima. Poneli su romobile i krenuli smo prema Zapadnoj. Lepo nedeljno predvečerje, nije puno vruće, taman za šetnju i slaju. Kako smo se sa Zvončaca spuštali prema hotelu Marjan, tako mi je bilo sve neugodnije. Oko mene gospođe šetaju kao da su na plaži, ma na kojoj plaži, još i gore - naveo je Splićanin, prenosii Slobodna Dalmacija.

Kako je objasnio, nema ništa protiv kupaćih kostima i zgodnih žena, ali što je mnogo - mnogo je, a u prilog tome govori i fotografija koju je zabeležio mobilnim telefonom.

- Ma morao sam to da pokažem, morao sam da ukažem da se izgubio svaki kriterijum. Nije red da se gostima dopušta da ovakvi šetaju po gradu - naglasio je penzioner iz Splita i dodao da je upravo sada pravo vreme da reaguju redari koji naplaćuju kazne za takve stvari.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • BosnaE

    10. jul 2018 | 13:56

    Pa moj prijatelju,niko tebi nije kriv sto ti je samo futrola ostala. Pa ni oči ti vise ne pomazu. Ima puno ljudi za razliku od tebe,koji mogu još...😉

  • Milena

    10. jul 2018 | 18:22

    Grozan prizor. Djevojka je izgubila vezu s mozgom. U takvom kupacem (donjem djelu) moze da bude na plazi ali ne i na setalistu. Takve ispade treba kaznjavati.

  • Sima kosmos iz dalekog svemira

    12. jul 2018 | 08:04

    Kako da se nije zgrozio ako mu je smetalo sto nije okrenuo glavu nego mu je ispala proteza kad je video kao u filmu ko to tamo peva Sram vas bilo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA